heeh pierwsze skojazenie ktore przyszlo mi do glowy to... rysunki skrzywdzonych dzieci :p pozniej dopiero zauwazylem perkusjie, rozszyfrowalem napis itd xD
no a co do samego zdjecia to takie zwykle makro z zeszytu masz duzo fajniejsze prace sylwus
Nie wiem czemu, ale strasznie mnie pociaga temat Auschwitz...
Wiesz, to taki temat dosyc nie popularny. Moze chcesz zrobic pracke przypominajaca ze to nie byl "Polski Oboz Zaglady" tak jak mowia niektorzy tylko niemiecki...
Moze chcesz zrobic pracke przypominajaca ze to nie byl "Polski Oboz Zaglady" tak jak mowia niektorzy tylko niemiecki...
Chodzi mi bardziej o to, aby ukazac cierpienie niewinnych ludzi, ktorzy tak byli, i wiele zginelo. Z reszta w ogole historia XX w w Polsce mnie interesuje, ale nie od strony walki zbrojnej tylko zycia codziennego.
Chodzi mi bardziej o to, aby ukazac cierpienie niewinnych ludzi, ktorzy tak byli, i wiele zginelo.
Zle mnie zrozumialas, mi tez o to chodzilo
sylwu$ napisał/a:
historia XX w w Polsce mnie interesuje, ale nie od strony walki zbrojnej tylko zycia codziennego.
To prawda, to bardzo interesujace. Np: nie wyobrazam sobie jak mozna bylo wtedy wogole wstac... zawsze mogli po ciebie przyjsc itp... Straszne (dobrze mowie)
To prawda, to bardzo interesujace. Np: nie wyobrazam sobie jak mozna bylo wtedy wogole wstac... zawsze mogli po ciebie przyjsc itp... Straszne (dobrze mowie)
O wlasnie o tym mowie ;] To stanie w kolejkach, jedzenie na kartki, nie umiem sobie wyobrazic tego, ze ocet byl tylko na polce.
Cala godzina policyjna jest nie dopomyslenia, szczegolnie dla mojego pokolenia.
Okropne czasy, aczkolwiek interesujace ;]
Jest taka anegdotka czy jak to nazwac "Stoja ludzie w kolejce, podchodzi nowy pan i pyta sie osoby przed soba,
Po co stoicie?
Nie wiem cos wrzucili"
Wiem, wiem ;] I to jest najgorsze, wtedy ludzie brali to co bylo, teraz jest taki wybor, ze nie wiadomo na co sie zdecydowac. A te wszystkie wyroby czekoladopodobne - paskudztwo xD
Hum...nie wyobrazam sobie sytuacji, w ktorej np. wojsko chodzi po ulicach, co najmniej dziwne xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum