heeh pierwsze skojazenie ktore przyszlo mi do glowy to... rysunki skrzywdzonych dzieci :p pozniej dopiero zauwazylem perkusjie, rozszyfrowalem napis itd xD
no a co do samego zdjecia to takie zwykle makro z zeszytu masz duzo fajniejsze prace sylwus
Pomógł: 25 razy Wiek: 17 Dołączył: 03 Sty 2008 Posty: 2313 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-01-18, 14:21
sylwu$ napisał/a:
Matty napisał/a:
Auschwitz bardzo ładne. Choc tematyka smutna
Nie wiem czemu, ale strasznie mnie pociąga temat Auschwitz...
Wiesz, to taki temat dosyc nie popularny. Moze chcesz zrobic pracke przypominajaca ze to nie byl "Polski Oboz Zaglady" tak jak mowia niektorzy tylko niemiecki...
Pozdro.
Cytat:
2Fat2Fly : Chociaz abstract potrafi bardziej wyrazic twoje przeslanie niz oswietlony stock z postacia z anime ;d.
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 15 Sty 2007 Posty: 2158
Wysłany: 2008-01-18, 19:11
Matty napisał/a:
Moze chcesz zrobic pracke przypominajaca ze to nie byl "Polski Oboz Zaglady" tak jak mowia niektorzy tylko niemiecki...
Chodzi mi bardziej o to, aby ukazać cierpienie niewinnych ludzi, którzy tak byli, i wiele zginęło. Z resztą w ogóle historia XX w w Polsce mnie interesuję, ale nie od strony walki zbrojnej tylko życia codziennego.
Pomógł: 25 razy Wiek: 17 Dołączył: 03 Sty 2008 Posty: 2313 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-01-18, 19:22
Cytat:
Chodzi mi bardziej o to, aby ukazać cierpienie niewinnych ludzi, którzy tak byli, i wiele zginęło.
Zle mnie zrozumialas, mi tez o to chodzilo
sylwu$ napisał/a:
historia XX w w Polsce mnie interesuję, ale nie od strony walki zbrojnej tylko życia codziennego.
To prawda, to bardzo interesujace. Np: nie wyobrazam sobie jak mozna bylo wtedy wogole wstac... zawsze mogli po ciebie przyjsc itp... Straszne (dobrze mowie)
Cytat:
2Fat2Fly : Chociaz abstract potrafi bardziej wyrazic twoje przeslanie niz oswietlony stock z postacia z anime ;d.
Wysłany: 2008-01-18, 19:41
Matty napisał/a:
To prawda, to bardzo interesujace. Np: nie wyobrazam sobie jak mozna bylo wtedy wogole wstac... zawsze mogli po ciebie przyjsc itp... Straszne (dobrze mowie)
O właśnie o tym mówie ;] To stanie w kolejkach, jedzenie na kartki, nie umiem sobie wyobrazić tego, że ocet był tylko na półce.
Cała godzina policyjna jest nie dopomyślenia, szczególnie dla mojego pokolenia.
Okropne czasy, aczkolwiek interesujące ;]
Wysłany: 2008-01-18, 19:50
Matty napisał/a:
Jest taka anegdotka czy jak to nazwac "Stoja ludzie w kolejce, podchodzi nowy pan i pyta sie osoby przed soba,
Po co stoicie?
Nie wiem cos wrzucili"
Wiem, wiem ;] I to jest najgorsze, wtedy ludzie brali to co było, teraz jest taki wybór, że nie wiadomo na co się zdecydować. A te wszystkie wyroby czekoladopodobne - paskudztwo xD
Hum...nie wyobrażam sobie sytuacji, w której np. wojsko chodzi po ulicach, co najmniej dziwne xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum