Pozdrawiam mame, tate, siostre i grajacych kolegow
Zdjecia nie sa przerabiane w zadnym programie graficznym wstawilem takie jakie wyszly. Zdjecia wykonane przy pomocy Canon PowerShot A540, wiec nie najlepszy aparat jak na owe czasy ...
[ Dodano: 2008-04-28, 20:35 ]
Przegladajac pliki znalazlem zdjecia z wakacji, moze nie ktore sie wam spodobaja
A wiec Bulgaria 2007
hah.. co debyl nie znam goscia ... Tak na serio to ja i 20 godzin jazdy... robi swoje z czlowiekiem
juz nie czepiajcie sie tak :p ja tu tylko sprzatam... a tak na serio to jestem w 100% amatorem robie zdjecia wszystkiemu co mi sie podoba i jest warte uwagi... ale dzieki za slowa krytyki, i moze powiecie co zrobic inaczej zeby zdjecia wygladaly lepiej.
Wysłany: 2008-05-25, 12:28
Przede wszystkim przed wykonaniem zdjecia przemysl w jaki najlepszy sposob ujac to co chcesz przedstawic. Jak ustawic aparat. Wykadruj ladnie i dopiero pstryknij
Pozniej mozesz troszke podrasowac ewentualnie w programie graficznym efekt swojej pracy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum