Oto mala historia zabawy z fotografia cyfrowa:
[center]
Zaczelo sie od malej kamery cyfrowej z mozliwoscia fotografowania. CamStick XXL
Nie ma to jak aparat cyfrowy i telefon xD Siemens C60 + Aparat
powiem ze z tego co pamietam zdjecia wychodzily przyzwoite jak na dostepna technologie.
Nadszedl czas na pierwszy aparat cyfrowy. Ktory bardzo wiele ze mna przezyl DOSlOWNIE ! i teraz jest w oplakanym stanie ciesze sie ze nadal robi zdjecia xD
HP photosmart 735
Obecnie A300 za wiele nie moge o nim powiedziec poniewaz mam go od kilku dni.
Taaakk kazdy kiedys zaczynal, ja zaczynalem od jakiegos MEDIONA a teraz mam A200 i jestem strasznie zadowolony, a jak spisuje sie A300? slyszalem ze nie rozni sie zbyt wiele od A200
[ Dodano: 2008-08-01, 17:45 ]
PS. Swietne fotki, podobaja mi sie i zapraszam do mojej galerii
mozna powiedziec ze aparaty roznia sie tylko cena, z tego co wyczytalem w necie xD nie bawilem sie innymi modelami wiec nie wiem.
Moje pierwsze wrazenia z A300: jak na moja lape to raczka jest troszke za mala(moze z gripem bedzie lepiej) i jak wielu ludzi narzeka na wbudowana lampe fakt jest dosc nisko osadzona, mozna jeszcze podciagnac ekranik jest dosc mocno wysuniety przez co jest narazony na zarysowania. I jak narazie to tyle.
profesjonalnym fotografem co pracuje w sklepie?
ja rozmawialem z :
eKrowa- w pierwszej trojce co najlepszych fotografow kropli wody
Aleksanderr - Chlopak idzie do jednej z lepszych agencji reportazu na swiecie
Ojciec - Od kilkudzisieciu lat jest fotografem
Wszyscy mowia ze alpa 200 to najgorszy model sonty i jeden z najgorszych na rynku
a100 starsza wersja a200 . A200, miala byc ulepszona wersja alpha100 , niestety Sony a200 stworzyla za skomplikowana i jakosc zdjec jest gorsza od reszty lustrzanek dostepnych na rynku.
juz sam nie wiem co jest prawda ale zamieszcze to z czego ja czerpalem swoja opinie (oto jedna z kilkunastu stron) KLICK gdzie jest mowa o A200.
ps. Milych sporow xD
[ Dodano: 2008-08-02, 21:32 ]
aaaa zapomnial bym dzisiaj do mojej rodzinki dolaczyl Canon A510 (cena:50zl) uszkodzony ekran sprzet wsam raz jak na imprezy i wypady w plener na piw... piknik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum