PS Zastanawia mnie czemu w profilu masz tylko 1 post jak napisalas ich juz 4, chyba znowu nam sie zrobil balagan w bazie
Napisala 3 posty w przywitaj sie a tam jest wylaczone nabijanie..stad 1 post ktory sie wyswietla .. wracajac do zdiec , poprzegladaj sobie galerie innych moze podsunie ci to dobry pomysl na fotki bo jak do tej pory nic specjalnego nam nie pokazalas.. pozdrawiam
No coz, jestes zapewne na poczatku drogi jaka jest fotografia, jest to stosunkowo najlatwiejsza z dziedzin sztuki wiec wszystko przed toba. Zapodane zdjecia nie przedstawiaja nic, sa nieciekawe technicznie, kompozycyjnie i tematycznie. Teoria, teoria!
Według mnie tylko trzecie zdjęcie zasługuje na jakąkolwiek uwagę. Dwa pierwsze to chyba po prostu efekt nudy, nie mają w sobie absolutnie niczego, a fotografowanie krzyża jest dla mnie niedorzeczne - miało przemówić do naszych uczuć religijnych czy jak? Na mnie to nie działa. Pracę są więc słabe, pracuj dalej, aż coś osiągniesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum