Czesc;] Mam pytanie. Otoz jestem poczatkujacym uzytkownikiem Cs'a, co prawda troche kumam chcialem sie zabrac za robienie sygi. No i szukam tutka na takie bardzo proste sygi jak ta W sumie do niej nie potrzeba zadnego tutka tylko ramka i ten efekt na zdjecie. Jezeli wiecie gdzie znalezc takiego tutka albo w jaki sposob to zrobic bede wdzieczny.
Nie o ten efekt mi chodzilo. Jak zrobic ta ramke? bo jak wrzucam zdjecie niewymiarowe tzn wieksze niz warstwa to jest ramka ale leci po zdjeciu a nie ramce.
aha. to wzucasz zdjecie ustawiasz tak jak ci pasuje. nowa warstwa i na nowej warstwie image apply image. i potem blending mode --> stroke. lub ustawiasz zaznaczasz to co widzisz prawy na zaznaczenie i zaznacz odwrotnie. wciskasz delet. i blending mode ---> stroke. mam nadzieje ze pomoglem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum