Niewiedzialem, gdzie to umiescic wiec dalem to tutaj...
Wiec mam pytanie, a zarazem prosbe.
Mam Cs3 i nie mam IR chcialem sciagnac go osobno, ale nigdzie nie ma. I tu jest pytanie...
Czy wogole jest gdzies do sciagniecia IR osobno ? Jak tak to prosil bym bardzo o jakis link lub gdzie szukac... : P
A i jeszcze cos, jak mam zainstalowanego Cs3 i zainstaluje, Cs2 (2 wersje naraz bede mial) to czy beda mi chodzily normalnie, lub czy sie wogole tak zainstaluje...
A i jeszcze cos, jak mam zainstalowanego Cs3 i zainstaluje, Cs2 (2 wersje naraz bede mial) to czy beda mi chodzily normalnie, lub czy sie wogole tak zainstaluje...
Tak, ale jezeli bys np. odisnastlowal cs3 i zainstalowal cs2 to prawdopodobnie nie ruszyl by.
Kira napisał/a:
Mam Cs3 i nie mam IR chcialem sciagnac go osobno, ale nigdzie nie ma.
Jezlei uzyswasz CS3, a IR potrzebny Ci do animacji, mozesz animacjie zrobic w PS'ie a nie w IR. Sciagnac osobno chyba sie nie da... Poszukalem i ni ma
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum