To mozna zrobic w inny sposob.
Ja jak mam stocka to ani mysle wycinac. Strata czasu i efekt slaby.
Jesli chcesz to na jakas sygne to po prostu rob kopie warstwy. I potem filter->gaussian blur czyli rozmycie gausowskie. I scierasz z rendera. Potem mozesz pomalowac to tlo na inny kolor, znowu Apply Image, i wtapiac render Smudge toolem.
Idziesz na planetrenders.net -> rejestrujesz sie -> wybierasz render -> Powiekszasz (otwierasz w normalnych rozmiarach) -> Klikasz prawym "zapisz obraz jako..." -> Otwierasz w PS'ie.
Idziesz na planetrenders.net -> rejestrujesz sie -> wybierasz render -> Powiekszasz (otwierasz w normalnych rozmiarach) -> Klikasz prawym "zapisz obraz jako..." -> Otwierasz w PS'ie.
Ja nie wiem jak sie zmniejsza obrazek do wymiarow ktore sie chce :[
wiem ze mozna: widok i tam jest pomniejsz powieksz ale to nie daje za dobrego efektu
Nie polecam. Malo oryginalne.
Jesli chcesz by twoje prace byly jedyne w swoim rodzaju to polecam tapety.
Im bardziej wyszukane tym lepiej dla ciebie.
A wycinam je opcja Polygonal lasso tool.(mam nadzieje ze dobrze napisalem)
Klikam Ctrl+T i sobie zmniejszam, okej. I jak mam go teraz W edycji nie ma kopiuj [wyroznionego].
A jezeli zaznacze rendera to i tak jag go pozniej wkleje to i tak ma biale tlo
Render sie zmniejszyl ale sam obrazek nie, efekt:
[ Dodano: 2008-02-21, 13:44 ]
Kliknijcie na obrazek i dajcie zapisz...xD i zobaczycie
ja tam uzywam GIMP'A jak chce zrobic z renderm ktorego nie moge znalezc albo gumkuje reszte coraz mniejszym pedzlem ale ten 2 sposob czaso chlonny chociaz ja i tak smugluje wiec nie widac...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum