Dawno mnie nie bylo ale postanawiam wrocic do grafiki ;pp
Mam pytanie czy istnieja tutoriale do flasha ktore tlumacza dlaczego ma byc taka komenda a nie inna? nie zalezy mi na tutku typu " zrob to wklej ten kod " chcialbym sie nauczyc dlaczego akurat ten kod ma byc w tym miejscu ( poszukuje czegos w rodzaju instrukcji do c++ , tam jest opisana kazda funkcja itp ) bylbym bardzo wdzieczny za wszelka pomoc.
Pomógł: 12 razy Wiek: 21 Dołączył: 13 Mar 2009 Posty: 770 Skąd: Mielec
Wysłany: 2009-12-29, 22:14
Nie spotkałem się z czymś takim, ale polecam kupić z www.eduweb.pl kurs do Flash CS3 lub CS3 tam wytłumaczone masz wszytsko i mysle ze zrozumiesz o co chodzi
Nie spotkałem się z czymś takim, ale polecam kupić z www.eduweb.pl kurs do Flash CS3 lub CS3 tam wytłumaczone masz wszytsko i mysle ze zrozumiesz o co chodzi
a kursy tak duzo nie kosztuja
Też polecam, mam już kilkanaście kursów od nich i jestem zachwycony
co do tego spisu co która funkcja robi i jak ją wykorzystać: Flash ma w sobie Helpa do Action Scripta (można do tego dojść jakoś przez okienko Actions), tam jest opisane co dana funkcja robi i jak można ją wykorzystać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum