ok, wszystko udalo mi sie ladnie zrobic w panelu uzytkownika w nazwa.pl . Bardzo przejrzyscie i szczegolowo maja tam wszystko wytlumaczone. wystarczylo sei dokladniej wczytac . Jesli chodzi o to zeby strona wyswietlala sie pod nazwa domeny to nic nie trzeba robic oprucz wrzucenia plikow ze strona na serwer
zeby nei zakladac niepotrzebnie drugiego tematu, mam pytanko czy ktos widzial w sieci tutoriale na ornamenty jak na przykladzie (sorry za jakosc, jak cos to chodzi o te listki i elementy jakiejs maszyny) ponizej? albo istnieje moze strona z gotowymi takimi gadzetami? bylbym wdzieczny za wszelkie wskazowki.
Heh, to co chcesz robic to zadko spotykany i dosc trudny styl (tak zwany RPG style) poniewaz trzeba miec conieco pojecia o Digital Paintingu oraz dosc spore o Webdesignu.
Nie wiem jakie masz pojecie o tym czy o tym poniewaz dawno nie wrzucales swoich prac. Sam sie ostatnio ucze tego stylu, moge Ci dac (na gg) pare rad co i jak (podstawy) ale reszty musisz sie uczyc sam i to dopracowywac... krotko mowiac, to nie takie proste
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum