Szmal: 1000g4u Pomógł: 8 razy Wiek: 17 Dołączył: 28 Sie 2007 Posty: 1225 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2010-01-12, 22:01
ok, wszystko udalo mi sie ladnie zrobic w panelu uzytkownika w nazwa.pl . Bardzo przejrzyscie i szczegółowo maja tam wszystko wytlumaczone. wystarczylo sei dokladniej wczytac . Jesli chodzi o to zeby strona wyswietlala sie pod nazwa domeny to nic nie trzeba robic oprucz wrzucenia plikow ze strona na serwer
zeby nei zakladac niepotrzebnie drugiego tematu, mam pytanko czy ktos widzial w sieci tutoriale na ornamenty jak na przykladzie (sorry za jakosc, jak cos to chodzi o te listki i elementy jakiejs maszyny) ponizej? albo istnieje moze strona z gotowymi takimi gadzetami? bylbym wdzieczny za wszelkie wskazowki.
Pomógł: 14 razy Wiek: 16 Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 992 Skąd: Katowice
Wysłany: 2010-01-14, 15:46
Heh, to co chcesz robić to żadko spotykany i dość trudny styl (tak zwany RPG style) ponieważ trzeba mieć conieco pojęcia o Digital Paintingu oraz dość spore o Webdesignu.
Nie wiem jakie masz pojęcie o tym czy o tym ponieważ dawno nie wrzucałeś swoich prac. Sam się ostatnio uczę tego stylu, mogę Ci dać (na gg) pare rad co i jak (podstawy) ale reszty musisz się uczyć sam i to dopracowywać... krótko mówiąc, to nie takie proste
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum