Pokaze wam 3 sygnaturki. jedna jest z podpisem innym gdyz robilem ja koledze z klasy do pewnego forum aby mogl sobie umiescic w podpisie ;] w grafice siedze bardzo krutki okres czasu, nie umiem zrobic tla zeby jakos wygladalo, czytam tutoriale ale sie gubie w nich ;|
Trudno mi czasem znalesc odpowiedni opisany brush, np...
Wcale nie musisz uzywac akruat tego brusha ktory 'nakazuje' tutek ... ja osobiscie nigdy nie uzylem tego ktorego powinienem i efekt wcale nie ejst zlty ;]
w koncu to Jessica Alba ... najwieksze poza moim kochaniem cudo swiata
co do nowej ... to niepotrzebnie kobitka zabita lancuchami (tak to odpieram ) jest szara ... i kolory troche zaabrdzo zywe ... do akiego sygna powinny byc raczej mroczne moze nawet krwawe klimaty ...
Trudno mi czasem znalesc odpowiedni opisany brush, np...
Wcale nie musisz uzywac akruat tego brusha ktory 'nakazuje' tutek ... ja osobiscie nigdy nie uzylem tego ktorego powinienem i efekt wcale nie ejst zlty ;]
No tak, ale on jest "niby potrzebny" do zrobienia swiatla, a jak zrobic to inaczej nie mam pojecia. Oczywiscie moge poczytac...
ej, po cholere brushe, jesli wykonanie jest ok. brushe to nie jest obowiazek. jezeli nie trzeba, to sie na sile nie daje, zwlaszcza tuaj gdzie wykonanie jest bdb.
takie wciskanie, bo tak jest w tutku, jest puste i denne.
ja tworze od 6 lat i dopiero niedawno zaczalem testowac moc brushy.
to jak z photoshopem. zapewne wszyscy maja cs2 - no nie?
ciekawostka. najleprzy grafik i glowny programista photoshopa zarazem uzywa wersji 5.0. dlaczego? powiedzial ze ona ma wszystko, a to co jest powsadzane w nowszych wersjach dalszych ie jest mu potrzebne do szczescia. i tak np. kampania reklamowa cs3 zostala zrobiona na wersji 5.0
wiec. jak cos robicie, to z glowa, a nie bo tak ktos napisal ze jest dobrze..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum