Tutaj Takze musze cie rozczarowac.. To nie byl Stock.. Tylko Render.. Nie wierzysz to ci zrobie PrtSc z PSD Wiec tlo i wtopienia mi raczej dobrze wyszyl ^^
ostatnia praca- nie podoba mi sie napis i wtopienie oraz ramka(krecha po prawej), ogolnie nie jest zle ale za dobrze tez nie, sredniaczek taki.
przedostania praca- fajna, klimat jest , kolorki ladne ino napis mi nie pasuje, natomiast bardzo podoba mi sie praca opisana jako "the new" w podpisie - nic dodac, nic ujac swietna ;D
Po dluzszej przerwie (1 rocznej) wrocilem by dowiedziec sie od was co i jak zle jeszcze robie...:P Tak wiec wstawiam pare nowych pracek zapraszam do Oceniania;P
1. Na abstract to mi nie wyglada malo sie na niej dzieje, zreszta render zajmuje calosc
2. Tu juz troche lepiej i ciekawiej troche to swiatelko w prawym gornym rogu nie pasuje no i ta ramka dziwna tak
3. Nie podoba mi sie ani troche nie widze w niej nic ciekawego co by przyciagalo wzrok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum