Moim skromnym zdaniem mysle, ze przedostatnia pracka byla bardzo fajna, taka inna i orginalna . A co do tych ostatnich prac Will Smith troche slaby, zabka natomiast calkiem fajna tylko troche to swiadlo w okol niej mi nie lezy, a natomiast ostatnia pracka ciekawa, ladne tlo.
Poniekad juz napisalem co sadze o tej sygnaturze w glosowaniu:
-skromna a jednoczesnie rozplanowana i przemyslana
-potrafiaca przykuc oko i zaciekawic
Teraz jak tak patrze to klimat psuja mi troche te swiatelka, ale powiem Ci ze (tak wiem - sa na tym forum lepsze, moze o wiele lepsze sigi, ale niewazne) to dla mnie jedna z najfajniejszych sygnatur!
Oj nie ktorzy chyba sie nie znaja na sygnach , jak taka sygna moze byc ladna ? co w niej widzicie pare burshow , + 2 souft brushe ktore wygladaja jak nie wiem co ? Prace nie ktore naprawde brzydkie , smudge jakis nijaki , zle wtopione rendery . Popracuj bo narazie nie jest ciekawie ... ps. Bierz przyklad z Fujiego , i innych dobrych graficiarzy , oni robia ladne sygny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum