Poprzedni temat «» Następny temat
emenemsik's gallery
Autor Wiadomość
emenemsik
User

Wysłany: 2009-11-21, 00:07   emenemsik's gallery

bd tutaj kminil cos nowego xd
wracam po dlugiej przerwie jbc '',

1.

Kazu 
Moderator

Wysłany: 2009-11-21, 10:55   

Przekontrastowane twarze i brwi HG dziwnie wygladaja ^^
Brakuje mi jakiegos zrodla swiatla i tlo jest troche nudne ;)

Po za tym ten pasek po lewej stronie tez psuje troche prace... Ogolem, pokazales na jakim jestes poziomie (ile potrafisz) ale ten tag Ci niezbyt wyszedl ;)

IceFresh 
User

Wysłany: 2009-11-21, 13:36   

Chcialbym zobaczyc stock(i);>
Za duzo sharpena jak dla mnie i ta "ramka" - blee:P

emenemsik
User

Wysłany: 2009-11-22, 00:49   

'no nic, zawsze z czego zle wspominalem g4u to byl kompletny brak skila u lepkow wymadzajacych sie galeriach podczas oceniania prac, tym samym nie wnoszac nic konstruktywnego, tylko udawanie "pro".

2.
3.

IceFresh 
User

Wysłany: 2009-11-22, 22:24   

@up
Nie wiem o kogo Ci chodzi, ale mam nadzieje, ze o mnie, bo jak mowiles o Kazu to sie lekko zblazniles;] do jego poziomu CI ejszcze troszke brakuje.

nr 2. "Ramka" - out. I ogolnie nic ciekawego.
nr 3. Maly wklad, nieciekawy efekt, napis do wymiany, fajne swietliki ktore tu nie pasuja;]

Kazu 
Moderator

Wysłany: 2009-11-22, 22:53   

2. Postac zabardzo odstaje od tla (proponuje gm'ke) i ogolem nie widze zawiele wkladu w prace ;)

3. Dosc nudne, niezbyt pasujacy napis i swietliki. Fajny motyw z tym przejsciem w wlosach itp... gdyby wiecej pracy i czasu wlozyc w tego taga byl by super ^^

Przepraszam ze tak ogolnie oceniam prace ale niewiele w nie wkladasz pracy ;)
Ok a teraz pozytywy... masz u mnie wielkiego plusa za to ze w pracach starasz sie odbiec od stereotypu taga i wyrobic wlasny styl.
emenemsik napisał/a:
'no nic, zawsze z czego zle wspominalem g4u to byl kompletny brak skila u lepkow wymadzajacych sie galeriach podczas oceniania prac, tym samym nie wnoszac nic konstruktywnego, tylko udawanie "pro".

Moze zle trafiles a moze po prostu to Ty nie umisz przyjmowac krytyki i szukac pomocnych wskazowek w komentarzach ;)
Szukajac bledu zacznij od siebie nie od innych (innych nie zmienisz) ;)

Komentujac Twoja gallerie nie chce pokazac jaki to jestem fajny tylko staram sie Ci pomoc, wskazac bledy. Czekam na wiecej prac bo widze zaczyna sie robic ciekawie ;)

IceFresh napisał/a:
Nie wiem o kogo Ci chodzi, ale mam nadzieje, ze o mnie, bo jak mowiles o Kazu to sie lekko zblazniles;] do jego poziomu CI ejszcze troszke brakuje.

Ice dzieki za mile slowo ;)

emenemsik
User

Wysłany: 2009-11-23, 21:07   

@up
kek.
co do krytyki to nie nie umiem jej zniesc czy jak to tam pisaliscie, wrecz jej pozadam bo ona buduje ; x ale chodzi mi o to ze udajecie pro, wytykacie mase bledow, a sami w swoich podpisach macie taki syf, ktory zalicza s ie do zlobka i to sekcji raczkujacej.

aaa. mowicie ze maly wklad, ze malo zrobione. popatrzcie pozadnie.
i btw ktos kiedys na tym forum napisal "nie wazne ile artysta zuzyje farbt, wazne jak jego obraz bedzie wygladal" (chyba alexi czy jak mu tam, ale to bylo dawno dawno za murzynami, ale mniejsza o to)

nju.
4.

Kazu 
Moderator

Wysłany: 2009-11-23, 21:56   

Ok, juz nie bede ocenial Twojej galleri bo widze ze jestem dla Ciebie za slaby ;)

IceFresh 
User

Wysłany: 2009-11-23, 22:05   

emenemsik, nie blaznij sie prosze.. niby w podpisie mam syf, a stawiam flaszke ze nie znasz nawet 1/4 opcji w PSie ktore ja znam.. Nie mowiac juz o KaZu, ktory jest swietnym grafikiem.. to ze w podpisie ma co ma, jest wynikiem tego, ze probuje zrobic rewolucje w tagach.. popatrz na jego wczesniejsze prace i wtedy sprobuj sie z nim porownac..

"nie wazne ile artysta zuzyje farbt, wazne jak jego obraz bedzie wygladal"
tak, to prawda, ale u CIebie zadna praca nie wyglada dobrze wiec daruj sobie przytaczanie takich cytatow..

Widzialem juz na tym forum (i nie tylko) wiele prac.. Przejzyj sobie galerie Yunnana, 2F2F, Treka, a takze i Kazu ( jak juz wczesniej mowilem). I daruj sobie komentarze typu
"udajecie pro" bo nawet do mojego poziomu CI jeszcze troche brakuje..

Co do samej pracy - Slaby napis, ktory jest calkowicie niewidoczny. Fajny efekt deszczu, te skrzydla niepotrzebne, bo nic nie wnosza i swiatlo OK. Moim zdaniem lepiej niz poparzednie.

emenemsik
User

Wysłany: 2009-11-23, 22:20   

IceFresh, powiem ci tak, ze ta flaszke pewnie bys przegral iz gdzy poniewaz to ze zakladam dopiero tutaj acc i temat, to nie chodzi oto ze jestem newbie, tylko mam jakis sentyment do tego forum. tak dla wyjasnienia jakbys looknal w temat przywpi taj sie czycos takiego to bys wiedzial ze emenemsik to tylko moje alterego, zalozylem nowe acc z powodu takiego zeby niekt n ie pisal: ale sie zeszmaciles czy cos w tym stylu, bo mialem nadzieje na konstruktywne i budujace komentarze, a twoj:"
IceFresh napisał/a:
Chcialbym zobaczyc stock(i);>
Za duzo sharpena jak dla mnie i ta "ramka" - blee:P
" napewno sie do nich nie zalicza. a co do kazu to na tym forum bylem dlug przed nim i wiem conieco. wiec japa!

[ Dodano: 2009-11-23, 22:24 ]
IceFresh napisał/a:
Co do samej pracy - Slaby napis, ktory jest calkowicie niewidoczny. Fajny efekt deszczu, te skrzydla niepotrzebne, bo nic nie wnosza i swiatlo OK. Moim zdaniem lepiej niz poparzednie.

to ze napis j est niewidoczny to taki mialem wlasnie zamysl, deszczu to tam np nie ma, i skrzydel tak samo.

ogarniaj slownictwo ;)

IceFresh 
User

Wysłany: 2009-11-23, 22:24   

emenemsik napisał/a:
to nie chodzi oto ze jestem newbie

No niestety Twoje prace pokazuja co innego ;) Zrob cos co powali na kolana i wtedy Ci zwroce honor;]

@edit
emenemsik napisał/a:
to ze napis j est niewidoczny to taki mialem wlasnie zamysl, deszczu to tam np ni *motyla noga* nei ma, i skrzydel tak samo.

No to niestety zamysl sie nie sprawdzil bo wyglada to slabo.
Co do drugiej czesci.. No to niestety na tagu zostal CI jakis brud, ktory wyglada jak deszcz. No i na gorze jest cos co wyglada jak skrzydla.
Tyle ode mnie. zegnam;]

emenemsik
User

Wysłany: 2009-11-23, 22:49   

wiesz co IceFresh, jak juz jestes taki pro, to pokaz mi jak mam to poprawic, pokaz mi moj miszczu, naucz mnie czegos :S bo widze niezly kozak z ciebie : )

wolny 
User
Mroczny Rycerz

Wysłany: 2009-11-24, 07:37   

emenemsik napisał/a:

Co jak co ale KaZu umie cos w tagach ;D zobacz jego galerie: http://www.graphic4u.net/...-vt4032,135.htm

emenemsik napisał/a:
co do krytyki to nie nie umiem jej zniesc czy jak to tam pisaliscie, wrecz jej pozadam bo ona buduje ; x ale chodzi mi o to ze udajecie pro, wytykacie mase bledow, a sami w swoich podpisach macie taki syf, ktory zalicza s ie do zlobka i to sekcji raczkujacej.

Stary to sie zdecyduj, bo najpierw piszesz ze pozadasz krytyki a potem masz problem ze wytykaja mase bledow.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak ode mnie:
Z grafika zaczynalem na powaznie dokladnie rok temu, poczatki byly bardzo trudne, duzo krytyki malo pochwal... ale po jakims czasie bylo widac jakies postepy wiec sie troche podbudowalem. Teraz po roku na tym forum moge powiedziec ze dzieki tym krytykom mam dobrego skilla w webdesignie. Wiec nie miej wyrzutow ze sie Ciebie czepiaja tylko przyjmuj krytyke i cwicz ;)

emenemsik
User

Wysłany: 2009-11-24, 08:54   

wolny, nie chodzi mi o 'dobra' krytyke tylko bardziej o wypowiedzi pana ajsfresz, bo ziomek ewidetnie gra pro, jakby wszystkie rozumy zjadl, a widzac jeg dziela to tego nie widac. (maslo maslane), widze jedziecie po mnie jakbym sie czepial kazu ale to byl zwrot do ogolu zeby nie wymieniac po nickach czego widac nie uniknalem. jak juz wspominalem kazu znam na tyle dobrze zeby powiedziec ze jego prace sa slabe(tagi), i jak juz tez mowielm wracam po przerwie, a te tagi to sa pierwsze rzeczy zrobione od roku o.o

ps. ajsfresz, czekam na jakies porady mUj miSZCZu ; d I <3 u style.

Kazu 
Moderator

Wysłany: 2009-11-24, 13:14   

Tagi to moja slaba strona, zostawcie mnie D:

Macie ogarnac off-topa, uspokujcie sie i obgadajcie wszystko przez jakis komunikator (np. gy-gy) ;)

Odpowiedz do tematu