Hmmm no coz kazdy ma inne zdanie mi sie kolorki wlasnie podobaja i napis tez oraz te dwie kreski dla mnie tam pasuja Ale dzieki za rady kazdy widzi to inaczej
Cos nowego z lekkim podparciem robione i jak cos zeby nie bylo watpliwosci ten napis specjalnie tak wychodzi na tym C bo mi sie tak podoba
Uczepiles sie tylko tego DiRTa a dalem dwie nowe prace a wlasnie tak chcialem zeby na pierwszym planie byl napis a auto bylo tlem no wiem ze sie podpisalem ale bez mojego nicka jak w tej zeszlej z bmw jakos dziwnie wyglada i za co sory Angelo?
Daje cos nowego tyle ze... mi sie jakos nie podoba tylko nie wiem czemu w sumie... moze pomozecie ;P ? A moze nie jest tak zle? xD (w co watpie znajac was ktorzy lubicie krytykowac xD)
Yunnan to jest na koniec sciemnione Curves wlasnie, to nie widziales jakie jasne bylo bez tego xD Nie no ale spoko rozumiem ludzie mi tez jakos ta ostatnia nie podpasila a tutkow juz przepracowalem mnostwo i wiekszosc z tego forum ale to nie to samo stworzyc calosc z jednego tutka wole juz sam wymyslac i tworzyc ale tutki dalej czytam by uczyc sie efektow Dzieki za oceny Mi sie i tak na razie z moich prac podobaja 8. i 9.
Prosze daje 10. jeszcze raz wyciemniona troche Curves
10. v.2
W pracy 10 v.2 ladniejsza, przyczepic sie moge tylko do tego, ze dla mnie za nudno. Na poprzednich dwoch pracach troche za duzo napackane, ale mi sie akurat takie cos nawet podoba
A tu daje taka niezbyt udana prace ale tylko zbey odswiezyc temat Robiona okolo 10 minut stad wyglad jest chyba rowny ilosci wkladu w nia xD no to opieprzajcie
ja tylko komentuje... kto mowi o ''opieprzaniu'' xD A wiec napis za duzo miejsca zajmuje i nie wspolgra z praca. W ogole gdyby tego napisu nie bylo to pracka by byla calkiem przyjemna. Troche tego Niko (tak on chyba ma na imie ?) rozswietliles. Wolalabym, gdyby jego twarz byla wyrazniejsza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum