Calkiem, calkiem... Gdyby nie to, ze malo czytelne i zlewa sie ze soba tak jak to napisal CrystaL... ale nic idealne nie jest Moglbys bardziej nad napisem posiedziec i zroznicowac kolorystyke. Co do mojej rady z rozmiarem - pamietaj, ze jesli zmniejszasz wysokosc to warto tez pomyslec nad zmniejszeniem szerokosci Twojej sygnatury
EDIT: kurde ale mi sie pomieszalo. To co ja komentuje to do 12
Hehe no dzieki skapnalem sie co komentujesz xD ale jakos mi sie tak spodobalo teraz takie cienkie i szerokie ale prosze specjalnie dla ciebie zroznicowalem rozmiary kolejnych prac
15.
16.
17.
Kurcze koncza mi sie rendery musza znalezc sobie jakies nowe xD
Z ostatnich prac najbardziej podoba mi sie numer 12, tylko ja bym ja troche przyciemnil.
Numer 15 jest bardzo ladna, niby nie mam sie do czego przyczepic, ale czegos tam brakuje.
W numerze 16 nie podoba mi wtopienie. A w 17 napis tylko ladny, reszta mi sie nie podoba.
18. Jak bylo mowione za duzy sharpen, ta sygna moglaby byc naprawde swietna.
19. ladna, ale troche jak na moj gust za mocne swiatlo.
20. Kolory mi sie podobaja, ale sygna troche slaba.
21. Pusto, nudno, ogole taki styl mi sie nie podoba.
Spoko masz prawo do takiego zdania mi w sumie w tej ostatniej pracy podobaja sie tylko kolorki za pusto jest po prawej ale naprawde nie mialem zadnego pomyslu... A co do rendera jest i to calkiem ladny robocik xD A pracy bylo wiecej niz wyglada uwierz mi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum