Praca na bardzo ale to bardzo wysokim poziomie, chyba jedna z najlepszych sygnatur jakie widzialem. Te przejscie w kolorach jest genialne ! te czarne kropeczki pieknie oddaja harmonie sygny :O
bosz, zmiencie cos z tym pomniejsznaiem xD
Dobra przestane lizac dupy i Ci ocenie na powaznie xD(btw dajcie ciemnjsze tlo, bo tagi zle na jasnym wygladaja)
fajne efekty, ale oldskulowe Kolory, zdecydowanie na minus, gmka fioletowa cos tam nie spelnia swojej roli, w prawie zadnym tagu, zdecydowanie mi sie przejadla i na rzygi mi sie od niej zbiera
Wdaje mi sie, ze odebrales tagowi glebie, wszystko wyglada jak zrobione na sile i brakuje troche spojnosci. swiatlo zbyt chaotyczne, za duzo bialego. Bakuje jakies fajnego elemntu o ktore mozna zachaczyc okiem.
I tak jak pisalem oldskul jest najwieksza wada tego taga, poszperaj sobie po crownzero.com, poznasz moze jakies nowe trendy ;P
Masz swoj stajl i tyle. Widac ze musiales sie przy nich troche napocic.
Najlepsza jedynka w ostatniej i przedprzedostatniej( ) drazni mnie ta pustka po prawej.
Zapraszam do mnie bo trzeba rozruszac ta galeryje.
pozdrawiam
Niespecjalnie mi sie podoba ten chaotyczny styl ,z 23. jest taka plaska brakuje mi przestrzeni w niej, ta gm'ka, odwrocenie kolorow no nie podchodzi mi. Z 24. , tak jak wyzej duzo sharpenu, chropowatych tekstur i plama zoltego swiatla, nie dajaca zadnego efektu.
co do tego karmelka sie nie wypowiem bo tagow tego stylu nie lubie. a co do taga z tym lepkiem to mhm. to widac pomysl, widac burdel o jaki chyba chodzilo, ale patrzac na postac to swiatlo jest ze zlej strony, iz gdzyz poniewaz swiatlo masz po prawo a na postaci jak byk widac ze powinno byc po lewo. golnie nie mam zastrzezen, praca na tak. ; p
Wysłany: 2009-11-27, 21:27
Widze ze pan Bob Marley, dawno nie odwiedzal swiata grafiki ^^
Ramki i przecietne wymiary juz wyszly z mody... teraz jesli sobie nie wyrobisz stylu i nie bedziesz tworzyl kreatywnych, oryginalnych prac to niemasz co liczyc na pozytywnego komenta
Kurcze chcialem tylko sie pochwalic tym niusem a teraz musze prace aLabsko ocenic ^^
1. Praca "oryginalna" itp ale te przejscie i ta plama w tle nie wygladaja dobrze. Nawet nie bede ocenial jakos szczegolowo
2. Ten stwor niebardzo mi sie podoba po za tym styl troche przypomina ten stary zaduzy chaos i cm'ki. Do tego kolorystyka siada.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum