Poprzedni temat «» Następny temat
[Galeria] aLabsko
Autor Wiadomość
Tramposz 
User

Wysłany: 2008-09-03, 21:34   

Ano - tak jak powiedziales z ta pustka. Ale kolorki... super <3 D: Podoba mi sie tez ten efekt ee... "wystrzalu"? Nie wiem jak to nazwac, ale wiadomo chyba o co chodzi :P

aLabsko 
User
Cham

Wysłany: 2008-09-03, 21:41   

No ja wiem o co chodzi :P Nie wiem jak inni :D

Kazu 
Moderator

Wysłany: 2008-09-03, 21:48   

Ramka sieee.... przydal by sie jakis napis, i w ogole na tej sygnie malo widac... No ale z 2 stroy widac juz u Ciebie spore postepy i za to masz + ;)

IceFresh 
User

Wysłany: 2008-09-03, 21:54   

aLabsko napisał/a:
A pracy bylo wiecej niz wyglada uwierz mi :P

Niby nie liczy sie praca tylko efekt, ale mowie - tutaj tez mi sie nie podoba:P Wolalbym cos lepszego zobaczyc;]

aLabsko napisał/a:
za pusto jest po prawej ale naprawde nie mialem zadnego pomyslu...

W takim wypadku najlepiej zostawic prace na dzien, na nastepny zobaczyc, moze cos samo wpadnie.. Jak nie - poczekac drugi, trzeci, ale nie za dlugo bo zapomnisz o czym jest xD. Uwierz mi, jak zostawisz na troche, to cos wpadnie samo do glowy. Na sile nigdy nie probuj nic robic. Ja niby nie jestem pro-grafikiem, ale uwierz mi w tej kwestii :P Pozdro ;]

aLabsko 
User
Cham

Wysłany: 2008-09-03, 22:24   

No psoko jeszcze sprobuje tego :D No sam tez widze ze troche lepsze te ostatnie prace od pierwszych :] A Co z ramka jest nie tak to jaka powinna byc? ;>
Glupie jest to ze kazdy kto pisze praktycznie opisuje tylko ostatnia prace nawet jak dam 5 xD

A tu dalem inny render do wczesniejszej pracy dla mnie bardziej pasuje

12 v.2

IceFresh 
User

Wysłany: 2008-09-03, 23:14   

To wrzucaj po 1 pracy:P Hehe beda oceniac i wtedy nastepna xD Co do ramki - powinna byc rowna! Albo tylko z bokow, albo gora i dol, albo na okolo taka sama.

Praca - OK, nie widzialem poprzedniej, ale tu faktycznie ten render pasuje ladnie. Tylko chyba pierwszy raz mowie, ze napis jest zbyt malo widoczny :P moze z 5-10% krycia wiecej zalatwiloby sprawe. Ale ja sie dzisiaj dowiedzialem, ze mam do d*** gust wiec moze on byc dobry a mi sie nie podobac^^

aLabsko 
User
Cham

Wysłany: 2008-09-04, 16:08   

Ale ja ci cos mowilem juz o ramkach nie? xD i dla mnie ladniejsze sa nierowne o ile sa symetryczne ;) Poza tym ty rzadko oceniasz :P

Prosze specjalnie dla ciebie cos z prosta ramka :P

23.

Angelo
User
Fallen Star

Wysłany: 2008-09-04, 16:22   

fajnie by bylo jakby to przejscie meidzy smudgiem a tlem bylo troche dluzsze , a render z gory przykytu moze jakims clipping mask :P ale jest ok 7/10 moge dac :D

Yunnan 
User
C4d masakrator ;P

Wysłany: 2008-09-04, 16:36   

ta zielen mi sie nie podoba, moglaby byc ciemniejsza, lepiej by pasowala do Ulquorri, troche pusto napis taki sobie, ale nie jest tak zle :P

IceFresh 
User

Wysłany: 2008-09-04, 16:37   

No i to mi sie podoba:P I ja po prostu nie wchodze po 10x dziennie na forum ^^ A nie chce mi sie wszystkich w gore oceniac;p Ale tutaj wszystko OK;] ja nie mam zastrzezen;]

aLabsko 
User
Cham

Wysłany: 2008-09-04, 17:21   

Ja tez na tej akurat nie mam a to rzadkie to mialo byc tak schludnie :] i poczatkowa wersja byla w ciemniejszych odcieniach i dla mnie tak ejst sporo lepiej dlatgeo dalem to ;)

24.

Angelo
User
Fallen Star

Wysłany: 2008-09-04, 17:58   

dla mnie schludne prace to wektorowe i abstrakty(nie wiedziec czemu 0.o)
strasznie gorace te kolory masz , daj jakis GM B&W zeby to troche ochlodzic :P i glowa sie rozni od ciala , dziwnie to wyglada :P napis , podpis na Normal i mniejsza czcionka :P Reszta OK :D jest dobrze :D

aLabsko 
User
Cham

Wysłany: 2008-09-04, 18:11   

Ta praca i tak jest slaba a nadal sie tylko ucze wiec juz nie bede jej poprawial :P A taka goraca to miala akurat byc :P Ej a twarz jest tak samo jak reszta xD albo rzecz wzroku albo juz na renderze byl defekt :P

IceFresh 
User

Wysłany: 2008-09-04, 19:54   

Fajnie wyszlo tylko ja mam 1 zastrzezenie. Mianowicie - Twoj podpis nie jest konieczny na kazdej pracy:P

aLabsko 
User
Cham

Wysłany: 2008-09-04, 20:04   

Myslisz? Ale bez tekstu tak glupio jakos :P

Odpowiedz do tematu