Mam jeszcze problemy z komponowaniem, np moim zdaniem troche ten text nie pasuje ;/ ale mam nadzieje ze z czasem wejdzie mi to w krew i nie bedem ial problemu... tlo mysle ze troche lepiej niz w poprzednich ver. ktore ukazywwalem.
prawie, uzylem, filtrow, brushy i warstw o rownych typach a ogolnie to fakt dosc proste
elportero napisał/a:
napis nei pasuje
no niestety... denerwuje mnie to, musze chyba posciagac jakeis fonty bo nie mam ich za wiele, natomiast jak bedzie ich za duzo bede siem eczyl z wyborem najlepszego
Wszystkim dziekuje za komentarze, w najblizszym czasie postaram sie zrobic cos nowego
[ Dodano: 2007-02-18, 08:49 ]
Oto moja 2 pracka, dzisiaj sie dosc wczesnie obudzilem i stwierdzilem ze cos stworze... jedyny moj bol... pierwsza praca w CS2 w angielskiej wersjii... troche sie jeszcze gubie, ale mam nadzieje ze jakos to bedzie
hehe widac lubisz anime 3 najlepsza.. chociaz troche za bardzo porozmazywales tlo sproboj cos z realnymi postaciami www.skins.be - tutaj znajdziesz tapetki z kobietami. porob sobie sygny z kobietami... najlepiej:
Dajesz obrzek:
potem new layer
Image - Apply Image
Filtrujesz cos.. wymazujesz z rendera a warstwe na Lighten i tak kilka warstw, jakies brushe, gradient mapy , napis , ramka i gotowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum