Witam wszystkich . Od dluzszego czasu przegladam to forum i doszedlem do wniosku, ze czas sie zarejestrowac .
Postanowilem tez zamiescic moja mala galerie:
No Seraf szczerze mowiac to wlasnie przeszukiwalem to forum w poszukiwaniu twoich prac :p
Oceniac tutaj nie bede bo uwazam ze wszystkie sa ladne a poza tym juz chyba wszystkie widzialem wczesniej:d
11. bez napisu i ramki, ujdzie
12. jedynie tlo mi sie podoba
reszta bardzo slaba
w wiekszosci prac rendery sa za duze
malo efektow i czegos ciekawego
pracuj
pozdro
11. bez napisu i ramki, ujdzie
12. jedynie tlo mi sie podoba
reszta bardzo slaba
w wiekszosci prac rendery sa za duze
malo efektow i czegos ciekawego
pracuj
pozdro
OBciacHo ale go zjechales, jak na poczatek dobrze mu idzie
chcesz masz :p
wiec tak dobrze ze uzywasz prostych czcionek ale zle je "wprowadzasz" w prace, nie w kazdym tagu napis pasuje, tak samo i ramka, nie zawsze jest potrzebna, nie ma co wstawiac ja na sile
a to z 18. to zapewne skopiowany kilka razy render, wysmuzony, na kilku warstwach i ustawiony na "rozjasnienie liniowe' lub nakladka, albo rozjasnienie, nastepnie na samej gorze wklejenie 'czystego' rendera, no i efekt gotowy...
baw sie wiecej gradient mapami, krzywymi... itd. rowniez burn toolem, aby zapewnic poprawna gre swiatel, ktorej u Ciebie brakuje, poczytaj kilka tutow, nie mowi zebys zaraz robil z nich tagi ale poprostu zczaj rozne tricki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum