Witam.
Nie bede sie duzo rozpisywal.
W PS'ie bawie sie gdzies 6 dni.
Przez ten czas zrobilem juz(albo dopiero...) 4 sygny.
I prosze was o konstruktywna krytyke =P.
Dobra koniec tego zanudzania... ;D
1.
2.
3.
4.
jak na 6 dni to chyba dobrze ale
wtapiaj rendery zrobiles to chyba tylko w pierwszej
nie wstawiaj c4d tak chaotycznie
rob troche bardziej widoczne napisy i pasujace do tla
probuj lepiej dobierac kolory mozesz tez robic B&W czyli w czarno-bialym
ramki dziwne robisz szczegolnie w tych 3 i 4
to tyle moich uwag
pozdro!
k-pax [Usunięty]
Wysłany: 2008-10-29, 12:35
Pierwsza jest faktycznie najladniejsza, chyba dlatego ze wtopiles render i nie odstaje. Te c4d mi tam nie pasuja, ten po prawej slabo widoczny moze zostac, ale ten po prawej za jasny i odwraca uwage od tematu siga (renderu) no i troche pusto jest. W 2 znowu mi sie c4d nie podoba. 3 i 4 to te nieszczesne ramki j/w. Skad to masz? xD Sygny B&W mi sie nie podobaja i dlatego odradzam (ale wiem, ze o gustach sie nie dyskutuje) Oczywiscie te napisy sprobuj tez je wtopic. Sprobuj stockow ;P
Ogolnie dobrze, tym bardziej ze to tydzien w PS, ale podejrzewam ze juz miales do czynienia z grafika (moze gimp?)
Kolejna.
Troche mam problem z podpisem...
Musze sciagnac nowe czcionki.
Czy moglby ktos polecic pare dobrych czcionek =P?
zeby nie bylo ,ze nie umiem korzystac z google,tylko chce znac opinie "ekspertow" ^^'.
Arial Hehe, tak serio to szukaj w tej kategorii .. http://www.dafont.com/theme.php?cat=501 nie warto kombinowac z czionkami i moja propozycja.. podpis out ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum