Im dalej tym lepiej;]
W 3 napis out i rewelacja troszke jej prawa reke zesmuzyles za bardzo na dole ale i tak jest super. No ale podpis psuje prace;p Nawet ramke da sie przezyc:P
1. Napis out. I generalnie tak sie kupy nie trzyma wszystko.
2. Troche zbyt duzy kontrast miedzy lewa a prawa strona. I tez mi sie to wszystko jakos tak nie trzyma.
Ostatnia najlepsza
Co do reszty.. Bardzo fajnie gdyby nie ramka, ktora szpeci prace.. Smudge na jego prawej nodze sprawil, ze ona troche przeswituje (na udzie i na stopie). Reszta bardzo fajna. Tlo bardzo dynamiczne, pasuje do postaci.
Kolejny forumowicz z mania swojego nicku - daruj sobie swoj podpis we wszystkich pracach, bo je psuje;]
1. Ramka out. Podpis out. Mogles troszke kontrast podniesc jak dla mnie. Fajny efekt wyszedl
2. Malo wkladu + blee podpis:P Ramka out. Mogles jakis c4d za postacia dac z CMkami albo cos:P
3. Widzialem kiedys prace z tym stockiem no i niestety nie chce porownywac tamtej i tej..;p
Blurowanie wszystkiego to nie jest sposob na ladne tlo. Pen tool blee!:P - OUT. Podpis - OUT. Ramka - OUT. Nie ma glebi, ani niczego co mogloby przyciagnac uwage;>
Kolejny forumowicz z mania swojego nicku - daruj sobie swoj podpis we wszystkich pracach, bo je psuje;]
1. Ramka out. Podpis out. Mogles troszke kontrast podniesc jak dla mnie. Fajny efekt wyszedl
2. Malo wkladu + blee podpis:P Ramka out. Mogles jakis c4d za postacia dac z CMkami albo cos:P
3. Widzialem kiedys prace z tym stockiem no i niestety nie chce porownywac tamtej i tej..;p
Blurowanie wszystkiego to nie jest sposob na ladne tlo. Pen tool blee!:P - OUT. Podpis - OUT. Ramka - OUT. Nie ma glebi, ani niczego co mogloby przyciagnac uwage;>
no niestety ma racje
a po co tak spamujesz?? nie masz swojego zdania to nie pisz a co do pracy to ladna kolorystyka niczego sobie ;pp bardzo ladna praca Pozdro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum