Kolejny forumowicz z mania swojego nicku - daruj sobie swoj podpis we wszystkich pracach, bo je psuje;]
1. Ramka out. Podpis out. Mogles troszke kontrast podniesc jak dla mnie. Fajny efekt wyszedl
2. Malo wkladu + blee podpis:P Ramka out. Mogles jakis c4d za postacia dac z CMkami albo cos:P
3. Widzialem kiedys prace z tym stockiem no i niestety nie chce porownywac tamtej i tej..;p
Blurowanie wszystkiego to nie jest sposob na ladne tlo. Pen tool blee!:P - OUT. Podpis - OUT. Ramka - OUT. Nie ma glebi, ani niczego co mogloby przyciagnac uwage;>
Wysłany: 2009-11-16, 14:54
Nie uzywaj ramek bo raz robisz je za grobe, dwa oszpecaja prace, trzy sa nie modne.
Napisy rob mniej wyrazne (polecam cliping mask) bo zabardzo go widac.
Polecam wrzucic jakies zrodlo swiatla i bulb c4d
No i to chyba tyle
Wszystko OK oprocz napisu i wlasnie ramki.. Nie dosc ze praca jest 16:9 (chodzi mi o prostokat, nie koneicznie takie proporcje) to jeszcze zwezasz robiac ramke.. - TO JEST BEEE!
Napis wyglada jakby kosmici go zrzucili z nieba i calkowicie tu niepasuje, czyt. psuje cala prace;]
Reszta OK.
Znacznie lepiej niz poprzednie;]
@down
Jak dla mnie fajny efekt wyszedl przez to takiego chaosu, wojny.. cos w tym stylu;]
Niepotrzebna ramka i juz lepszym podpisem, ktory i tak lami ;]
W niektorych miejscach slabo wtopiony render no i ogolnie jakos tak 1 c4d nie zalatwi sprawy;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum