Siema. Jestem na tej stronie od jakiegos czasu. Wbilem na nia w poszukiwaniu tutow no i takowe znalazlem. W Photoshopie jest od .. pfyy dawna, ale mialem dluuga przerwe i chcialbym, abyscie ocenili moje pracki. Poki co to jest jedna, pozniej dodam kolejne ^^
Milego oceniania.
Witaj, praca ktora wykonales srednio trzyma sie trendow, mody dzisiejszych sygnatur ale dobrze ze jakies podstawy poznales
Nie uzywaj juz ramki poniewaz oszpeca prace (kiedys bylo na odwrot ale coz, Ja nie ustalam mody), postac (render) minimalnie jest wtopiona z reszta (po przez kolorystyke) lecz polecam gradient mape ;p
Prawa strona zapchana czyms kremowym na czym znajduje sie napis, a za to lewa jest pusta.
Czcionka nie pasuje do stylu pracy (do reszty)... polecam popatrzec na prace innych oraz poczytac sporo tutoriali
Praca ogolem nie jest zla, widac ze znasz co nieco
Podobaja mi sie kolorki oraz klimat sygnatury i wymiary
Ten pasek po prawej stronie jest w 100% dobry kocham takie sygnaturki, chociaz nie potrafie takich robic.W tle widze kulki, zapewne pedzel na jakims trybie warstwy na innej warstwie. Ramka 2px cool, render troche rozmazany , mi sie podoba 8/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum