Poprzedni temat «» Następny temat
[Galeria]by Great
Autor Wiadomość
Great
User

Wysłany: 2010-04-26, 22:22   [Galeria]by Great

Siema. Jestem na tej stronie od jakiegos czasu. Wbilem na nia w poszukiwaniu tutow no i takowe znalazlem. W Photoshopie jest od .. pfyy dawna, ale mialem dluuga przerwe i chcialbym, abyscie ocenili moje pracki. Poki co to jest jedna, pozniej dodam kolejne ^^

Milego oceniania.

Kazu 
Moderator

Wysłany: 2010-04-26, 22:47   

Witaj, praca ktora wykonales srednio trzyma sie trendow, mody dzisiejszych sygnatur ale dobrze ze jakies podstawy poznales ;)
Nie uzywaj juz ramki poniewaz oszpeca prace (kiedys bylo na odwrot ale coz, Ja nie ustalam mody), postac (render) minimalnie jest wtopiona z reszta (po przez kolorystyke) lecz polecam gradient mape ;) ;p
Prawa strona zapchana czyms kremowym na czym znajduje sie napis, a za to lewa jest pusta.
Czcionka nie pasuje do stylu pracy (do reszty)... polecam popatrzec na prace innych oraz poczytac sporo tutoriali ;)

Praca ogolem nie jest zla, widac ze znasz co nieco ;)

mako 
User

Wysłany: 2010-05-18, 12:52   

Podobaja mi sie kolorki oraz klimat sygnatury i wymiary 8)
Ten pasek po prawej stronie jest w 100% dobry :> kocham takie sygnaturki, chociaz nie potrafie takich robic.W tle widze kulki, zapewne pedzel na jakims trybie warstwy na innej warstwie. Ramka 2px cool, render troche rozmazany :( , mi sie podoba 8/10

Madz!a
User

Wysłany: 2010-08-04, 18:29   

Za bardzo widac Pedzel i kolka to brzydko wyglada.
Ale ogolnie 7/10

Odpowiedz do tematu