No dobra to poczatek to skupie sie na radach nie na ocenianiu.
Napisy- odpusc sobie narazie, skup sie na innych aspektach.
Postac niezle wtopiles, jest tez dobrze wykadrowana, jednak kolory i tlo zawodza, tlo jest strasznie chaotyczne i w dodatku ubogie, brakuje efektow, smuga, moze teksturki.
polecam dzial tutoriale http://www.graphic4u.net/tutoriale-vf26.htm wiele tam mozesz sie nauczyc.
wow, wow... szalejesz xD takie te kolory ostre strasznie, render odstaje i jest rozmyty , napis jakas dziwna czcionka zrobiony i w dziwnym kolorze, znaczy nie pasujacym, zastanow sie nad tym wykonaniem i milej pracy zycze.
Nie poczulem sie urazony tylko po prostu nie zrozumialem dokladnie twego ostatniego zdania w poprzednim poscie i to wszystko. A za krytyke bardzo Ci dziekuje, przynajmniej wiem, ze ten sig mi nie wyszedl za bardzo. Pozdrawiam :-)
PS. A tak na marginesie, w jaki sposob ja zlamalem regulamin?
[ Dodano: 2009-08-11, 11:41 ]
Kolejne dwie produkcje. Sami ocencie, bo mi sie wydaje, ze Punisher to narazie moj najlepszy sig.
Nie nie:D to zdanie w bialym kolorze odnosilo sie do mnie i napisal to admin. Ja naruszylem regulamin.
[ Dodano: 2009-08-11, 14:38 ]
Rzeczywiscie Punisher nie wyglada tak zle, ale wciaz zle kadrujesz rendery, zajmuje on zbyt mala powierzchnie i widac malo szczegolow, chodzi mi o to, ze lepiej by to wygladalo jesli bylo by widac samo popiersie, tak jak to jest w nastepnej sygnie. Musisz tez nauczyc sie smugowac rednery, by wtapiac je w tlo, poniewaz zbytnio ona odstaje i tlo tez jest ubogie, brakuje w nim jakiegos c4d, wlasnie smuga, swietlikow, tekturki, jest naprawde mnostwo takich efektow. W tle nie pasuja mi tez te babelki, ale jakbys dal na nie rozmycie gaussianem 3px i dal krycie na soft light wygladalo by to duzo lepiej.
Co do drugiej pracy co bledy sa bardzo podobne do tych co wyzej, jednak tu brakuje dynamicznych kolorow, sygna wyglada po prostu smutno, nieciekawie.
pozdrawiam, zycze coraz lepszych prac.
render wg nie jest dopasowy do tla, nie pasuje, brzydkie wtopienie i brzydkie tlo, za duzo tego wszystkiego, chaotycznie wyglada nie zgrywa sie ladnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum