To moje pierwsze prace, od gory najstarsze..
Chcialbym dodac, ze dopiero zaczynam przygode z grafika wiec zeby te oceny nie byly az tak bardzo surowe:) Oczywiscie krytyka jest mile widziana.
No to kolejna praca. Powoli sie ucze:P Narazie najwieksze problemy mam z wtapianiem renderu no i dzisiaj probowalem wlasne tlo zrobic - tez nie bardzo wychodzi narazie. Co do c4d to wiem:) Juz teraz staram sie uzywac brushy, ktore by to tlo urozmaicily.
I Angelo - tak, slucham trance:P
No to mam modyfikacje. Postac lepiej widoczna, ale gorzej wtopiona - tak mi sie wydaje.
No niestety, tylko trance i vocal trance:P Za house raczej nie przepadam.
A co do rendera. To kumpel chcial, zeby tam byla jego postac z gry wklejona i nie bardzo go zmieniac.. Cala sygna jest pod render robiona. Przynajmniej tak sie staralem ja zrobic:)
@EDIT
Pokombinowalem troche z renderem, brushami i wyszlo cos takiego. Prosze o oceny
@down
Dzieki za opinie i rade, ale jest taka sprawa, ze ja sie bawie dopiero od kilku dni i tak sie sklada, ze jeszcze nie wiem co to gradient mapa:P Ale zaraz poszukam i zobaczymy
Zdecydowanie ostatnia wersja najladniejsza;)
Ale napis mi sie nie podoba;p I dorzucilabym jakas gradient mapke dla urozmaicenia, poniewaz kolorystyka wydaje mi sie ciut monotonna;]] No, ale kto co lubi;]
pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum