Toz to jest samo c4d i render Pusto po bokach. Napis zrabany, do zmiany czcionka, za duzy, i kolor nie teges.. Dziwna ta poswiata wokol rendera, niewtopiony no i troche niewyrazny.
Toz to jest samo c4d i render Pusto po bokach. Napis zrabany, do zmiany czcionka, za duzy, i kolor nie teges.. Dziwna ta poswiata wokol rendera, niewtopiony no i troche niewyrazny.
Aha
Co jeszcze dac oprocz Rendera i c4d?
Jak "wtopic" rendera?
Wtopic render mozna za pomoca smuzowania gdzie nie gdzie =)
Sig jak na pierwszy to nie najgorszy, napisy rob prostymi czcionkami, czasami mozna zmienic opacity na mniejsze.
Czytaj tutki bo tlo ubogie
Jak 1 praca to i tak jest bardzo dobrze, estetyka jest co bardzo lubie i cenie w grafice ;]
No ale minusika masz za to, ze z tuta, a nie z glowy ;] No ale rozumiem ;P Poczatkujacy ;]
Wlasnie mnie tez to intryguje co to, tam jest na tym renderze =D
Poza tym ladnie, to c4d fajne, ale mam wrazenie troche takiej pustki. I jak juz dajesz ramke to troche grubsza, 3px. Napis sredni, mozna by go bylo umiescic gdzies indziej wedlug mnie Robisz postepy, tak trzymac!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum