Wersja z kolorem, tzn tym delikatnym odcieniem imho lepsza. Troszke napis bym poprawil, jakos mi tam nie pasuje (chociaz sam na niego bym pomyslu nie mial), poza tym dla mnie dobry sig. Coraz bardziej podobaja mi sie sygnatury w tym stylu
Dobrze a wiec zaczne od kolorow.
Ja zwykle dales te okropne prawie b&w bo to raczej Grey and white ;P
Jest to oczywiscie minus
Kolejna bardzo istotna rzecza jest ten wybuch czy co tam
1. Co ma wybuch do laski ?
2. wybuch pozostawia wiele do zyczenia.
Teraz napsize Co nieco o wybuchu
Nie moze byc caly bialy, zabiera do glebi jak i dynamiki.
Gdybys ucial kawalek siga aby bylo tylko biale widac, co bys zobaczyl ?
No wlasnie... biale pole
Koncowka tego wybuchu ci w maire dobrze wyszla ale mogles rowniez pocieniowac bardziej.
Uzywaj w tym celu burn toola lub czarnego na malym opacity ;D
Napis jest calkiem ladnby ale te japonskie mi wadza po oczach.
po lewo straszna pustka
Kolejna wada jest to, ze ten wybuch nie wiadomo skad wychodzi, nie ma meijscu zaczepnosci.
Niedosc, ze wchodzi na piers tej pani to jeszcze za jej plecami sie wybuch konczy.
Piersiowy wybuch oO?
Prawa strona oczywiscie rowniez burn tool
Teraz tylko kwestia wywalenia ramki
Moze malo ocenilem ale naprawde nie bylo co oceniac ;D
Kazu teraz ty jestes moim sensei ju ar de best grafik for mi 11/10 swiatlo ladnie dopasowane render wtopiony glebia perfekt...brak slow...
pierwszy raz widze tak wspaniala czcionke w napisie...
najlepiej oceniane sa pracki robione dla jaj... najchetniej... nie mam pojecia czemu? Nie wiem co chcecie pokazac...?
Wiem ze chcecie zrobic taki luzny klimat , ale zauwazcie co robicie? Czemu tak chetnie nie oceniacie prac ktore na to zasluguja? Zazdrosc? Nie wiem!
W mojej galerii stalo sie tez cos takiego ;/
PS. Ja zbieram sobie znaczki... a coraz wiecej osob zbiera sobie posty =] (ALUZJA)
Angelo przeciez wszyscy tu sobie zartuja z tej pracki ;p a pozatym nie wiem czy nabicie 1 posta tu oceniajac ta "sygne" cos zmieni ) przeciez jak ktos wrzucil taka pracke patrzac na poprzednie to co mamy go rowno zjechac itd? dlatego sobie zartujemy jaka to ona wspaniala i wogole ;p a pozatym takie pracki dla zartow mozna wiecej w nich oceniac niz w takich na serio... bo tam piszemy:
stock/rander zle wtopiony,kolory zle, czcionka itp... dlatego tam nie musimy pisac po kilka razy tego samego.. a tu? jakby kazdy ja zjechal to i tak nic by to nie zmienilo bo to mi wyglada na prace w paincie ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum