Pomógł: 3 razy Wiek: 15 Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 471 Skąd: brac na wodke ?
Wysłany: 2009-04-14, 22:55
Hmm typowa praca robiona przez początkujących bo tylko smuged i tyle. KaZu lenisz się widzę. Te kolory takie mdłe. Postać nie wtopiona. I prawa strona pustaa ;D
no. nie postarałeś się. robiłeś lepsze prace. napis niby ładny ale kolory blade jak dupcia anioła. smuż tak średnio mi się podoba. i trochę pusto po bokach
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 28 Sie 2008 Posty: 520 Skąd: z łona matki
Wysłany: 2009-09-05, 01:06
Dla mnie kiepsko Dobrales jedynie dobrze stock z renderem czy tym drugim stockiem jak wolisz Napis slaby, B&W mi sie nie podoba chyba cos skopales na kolorach prawa strona nie pasuje do babki a lewa jest za pusta Japonskie znaczki nie pasuja do tego raczej do jakiejs babki z anime i to cos co jej wychodzi z cycka mi nie pasuje
Pomógł: 12 razy Wiek: 19 Dołączył: 13 Mar 2009 Posty: 770 Skąd: Mielec
Wysłany: 2009-10-19, 16:07
to tak xD ja sie nie znam ale powiem co mi sie podoba
napewno 2 praca, jest super wg mnie, kolory mi pasuja i układ postaci itp. fajnie
wg mnie najgorsza praca to nr 1, te białe po bokach to co, farby w PSie c brakło czy co?? Monitor masz taki malutki xD hah, strasznie to wyglada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum