1. - Zgadzam sie z przedmowca, to biale 'cos tam' po bokach powinienes wyrzucic albo zamalowac
2. - Chyba najlepsza, ale napis mi sie nie podoba (pasuje do pracy ale mi sie nie podoba xD)
3. - poprosze render tlo jakis takie plaskie. Zrob nowe z glebia to bedzie dobrze, slusznie , trafnie , wlasciwie , prawidlowo , sprawnie , rzetelnie , swietnie , fachowo , wprawnie , dodatnio , bezblednie , eskpedite xD xD
Wysłany: 2009-12-31, 17:04
Nie znam sie na panujacej modzie sygnaturkowej, ale ta absolutnie mi sie nie podoba. Nie mam dokladnie do czego sie przyczepic, bo wszystkiego jest tutaj pelno. Marne kolory, w sumie niedokladnie wiem na czym zawiesic oko - czy na stocku, czy moze na tych elementach wokol niego (C4D czy jakos tak ). Ogolnie, jako podsumowanie moge napisac tyle, ze panuje tu wrecz homerycki przepych, tyle, ze Homer robil to dobrze.
To pierwsze to chyba jakas zabawa wiec pozostawie to bez komentarza:P
Ostatnia jest nawet fajna, dobrze dobrane kolorki i generalnie sie dobrze komponuje, ale mysle, ze renderek jest za malo widoczny (za bardzo przykryty ta tekstura).
Ta druga - najlepsza jest nawet nawet. ladny dobor kolorow, dobre swiatlo. Fajnie wyglada dziewczyna do gory nogami i ladne przejscie miedzy BnW. Jedyne co mi tu nie podchodzi to napis.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum