Napis se daruj. Ssie po całości. Mogleś napsać chociaż FF czy coś a nie nick swój. Ten brush nie wiadomo po co tam jest. Ogólnie cała praca wyglada jakbyś bawił się losowymi filtrami z PS. Prawa strona kompletna porażka.
Słabo
Pomógł: 3 razy Wiek: 16 Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 278 Skąd: mam cię znać?
Wysłany: 2008-07-03, 12:35
Blech... nie podoba mi się, za duże, zbyt ujednolicony kolor, brak jakiegoś fajnego tła, okropny napis (czemu cały czas dajesz ten sam?). Zmień styl, dodawaj więcej elementów i nie baw się w anime-sygnatures. 2/10
czarne rogi sa do bani za jasna, nie ma wyraznego punktu swiatla, bardzo duza, chociaz to twoj wybor. ja nie widzialem jeszcze sygny 600x300 (twoja z podpisu) o_O przeciez i tak na forum jest ograniczenie, tag traci wtedy na jakosci. jasny efekt wokol postaci staje sie juz nudny, zmien cos. overall: ta sygna wyszla bardzo slabo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum