Pomysł świetny, ale troszkę gorzej z wykonaniem
Niby wszystko ładnie elegancko, ale te niebieksie kreski kompletni nie pasują, mógłby być zwykły niebieski pen tool z outer glowem zamiast nich, i inaczej je ustawić. No i ramkę mogłęś odpuśćić
Pomógł: 2 razy Wiek: 18 Dołączył: 02 Lip 2007 Posty: 982 Skąd: ja mam wiedziec? :O
Wysłany: 2008-10-24, 08:47
jedye co mi sie w tym tagu podoba to stock.
te swietlikipasuja ale po lewej stronie a nie na twarzy dzieciaka.
crd z prawej strony? wtf? x] kompletnie nie pasuje. co do c4d to to na srodku taga ta niebieska plama, to tez by jej moglo nie byc ^^ ale gdyby nie te c4d nic na tym tagu by nie bylo. napis ssie i ta kreska obok fonta tez jest przeznaczona na kasacje ^^ ramka ssie.
nie bd ogolnie ocenial bo tu nie ma co oceniac.
pozdrwiam.
Po pierwsze to jakość słaba
Przyciemnienie po bokach brzydkie, burn tool chyba jeszcze nie jest dobrze opanowany, tak samo świetliki tragicznie dobrałeś, nie pasują tu totalnie, bardzo słaba kompozycja. Ta niebieska plama też nie pasuje, chyba nie prze,myślałeś jej.
Napis słaby.
Pozdro
slabiutko i to strasznie w sumie to fajny sock bo go widac prawie calego po bokach probowales cos zrobic ale nie wyszlo c4d ssie swietliki tez nie pasuja no i napis ssie
Wysłany: 2008-11-07, 22:30
poswiec na tagi wiecej czasu i pracy bo te c o teraz prezentujesz sa koszmarne. na czas jaki zajmujesz sie grafika powinienes robic juz cos lepszego. bo w tym ta gu jedno z drugim nie ma nic wspolnego, a gdzie mowa o tr zecim.
Wysłany: 2008-11-07, 23:33
Fakt faktem ze robisz tez inne prace i niezle ci niektore wychodza, ale niestety tagi sa mierne Nie chce mi sie wymieniac wszytskiego co mi sie nie podoba po kolei
Ta ostatnia uspokaja... jednak brak głębi. Vol.2 lepsza oczywiście. Ładniej wtopione. Jednak ja bym tam troszeńke topazu dołożył... no i za duże wymiary.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum