Wysłany: 2008-10-12, 11:22
Hehe przyszedl Kazu i opieprzyl xD A mi sie naprawde podoba moze to i to piwko ale tak czy siak wykonanie nienajgorsze poza tym pen toolem A no i faktycznie wczesniej sie nie przygladalem napisowi, nie powinno byc tego MATIAS tam i Lech powinno byc inna czcionka to tyle do poprawy jak dla mnie
Wysłany: 2008-10-16, 20:34
Ktora sygne zalezy? Jak ta co mam w podpisie to sam wymyslilem wszytsko i sam zrobilem na nia tuta Poza tym tobie sie podoba i paru osobom a inni mowia ze brzydka A co do tej twojej Paris to nie podoba mi sie to P w napisie i to rozmazanie calosci i malo pasuje render do tla Ogolnie tak srednio
Napis ladny;]Te brushe z przodu mi sie nie podobaja (raczej zmniejszylabym krycie i dalabym je gdzies w tle); Smuzenie niezle, ale powinienes 'wyciagnac' dziewczyne na pierwszy plan,odkryc ja troszke.
Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Posty: 972 Skąd: ja mam wiedziec? :O
Wysłany: 2008-11-04, 10:38
wiedze ze wszyscy zamiast robic tagi na sotw daja je do galerii xD
potem ze sotw nie ma zainteresowania. ja tak zrobilem bo moj tag byl chujowy _^
a cp do tego taga to:
ogolnie tag slaby, gdzyby nie ten brush/cm byl by do du^^ bo nic ciekawego tylko brzydki smuz. napis bylby lepszy gdzyby byl nachodzacy na stock. a nie w kacie na czarnym tle. kolory/c4d slabe
Nie podoba mi sie tez, ze z lewej tak bialo, a z prawej nagle widac cegly gdzies w tle.
Poza tym dziwnie sie oglada czyjs tylek na sygnieO.o
pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum