Hehe przyszedl Kazu i opieprzyl xD A mi sie naprawde podoba moze to i to piwko ale tak czy siak wykonanie nienajgorsze poza tym pen toolem A no i faktycznie wczesniej sie nie przygladalem napisowi, nie powinno byc tego MATIAS tam i Lech powinno byc inna czcionka to tyle do poprawy jak dla mnie
Ktora sygne zalezy? Jak ta co mam w podpisie to sam wymyslilem wszytsko i sam zrobilem na nia tuta Poza tym tobie sie podoba i paru osobom a inni mowia ze brzydka A co do tej twojej Paris to nie podoba mi sie to P w napisie i to rozmazanie calosci i malo pasuje render do tla Ogolnie tak srednio
Napis ladny;]Te brushe z przodu mi sie nie podobaja (raczej zmniejszylabym krycie i dalabym je gdzies w tle); Smuzenie niezle, ale powinienes 'wyciagnac' dziewczyne na pierwszy plan,odkryc ja troszke.
wiedze ze wszyscy zamiast robic tagi na sotw daja je do galerii xD
potem ze sotw nie ma zainteresowania. ja tak zrobilem bo moj tag byl chujowy _^
a cp do tego taga to:
ogolnie tag slaby, gdzyby nie ten brush/cm byl by do du^^ bo nic ciekawego tylko brzydki smuz. napis bylby lepszy gdzyby byl nachodzacy na stock. a nie w kacie na czarnym tle. kolory/c4d slabe
hah laska chyba ma cellulit A tak na serio skad te piksele na pupie?I w ogole dookola?
Nie podoba mi sie tez, ze z lewej tak bialo, a z prawej nagle widac cegly gdzies w tle.
Poza tym dziwnie sie oglada czyjs tylek na sygnieO.o
pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum