Tamta galerie zostala usunieta nie wiem dlaczego cos tam mi wyskoczylo ale niewiazne .... to jest Ciag dalszy mojej Galeri OGLADAJCIE I OCENIAJCIE:P 1 sygna z nowej kolekcji tam mozna powiedziec ^^
#1. ladna, podoba i sie. Szczegolnie oswietlenie i napis. Szkoda, ze lewa strona taka pusta (zreszta jak ta pani na srodku ;D Bo pusta, ona nie watpliwie jest). 7-/10
link do tuta jest na G4U ale niestety musze przyznac ze tut jest mojego autorstwa a co do pracy to fajniutka ci wyszla bardzo podobna do mojej choc lepsza
Poprzednia praca mi sie bardziej podobala zwlaszcza napis i jego ulozenie tylko ta lewa strona taka niedopracowana. Ostatnia praca jest poprawna, ale wole ta poprzednia
Widze, ze pracujesz na tutach. I to sie chwali. Ale mimo to, to na twoich pracach jest caly czas jeden i ten sam blad, a miedzy innymi za duzo miejsca po bokach postaci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum