Poprzedni temat «» Następny temat
jrs prodakszyn.
Autor Wiadomość
jrs 
User

Wysłany: 2007-02-03, 16:58   jrs prodakszyn.

Narazie daje tylko kilka prac, ktore moim zdaniem zasluguja, zeby je pokazac ;p

1. <-najnowsza..

Starsze prace
2.

3.

Te raczej nie zasluguja na pokazanie ale co mi szkodzi ;p
4.

5.

Narazie tyle.. z biegiem czasu bede dodawal co nowsze prace ^^.

Da Blaze
User

Wysłany: 2007-02-03, 17:09   

2 i 4 spoko, reeszta slaba..

Gallardo 
User

Wysłany: 2007-02-03, 17:10   

2 najladniesza na najbrzydsza 3..

za cala galerie 7/10

sylwu$ 
J.Administrator

Wysłany: 2007-02-03, 18:49   

Jedynka mi sie podoba, reszta srednia ;]

elportero
User

Wysłany: 2007-02-03, 19:45   

faktycznie 2 sig mi sie najbardziej podoba reszta pracek srednia pracuj pracuj i jeszcze raz pracuj :) :

jrs 
User

Wysłany: 2007-02-06, 21:37   

2 nowe prace do komentowania

Kamui 
User

Wysłany: 2007-02-06, 21:52   

Hmm, niezle mu pomagacie .. takie krotkie komentarze w niczym nie pomagaja ... a chyba o to tu chodzi, czyz nie?

Od razu uprzedzam, oceniam surowo...

1) Nie podoba mi sie, zle dobrane efekty. Co to w ogole przedstawia? W co wali ten koles? Nawet sygnatury powinny miec jako taki sens, a nie sa robione na sile. Napis slabo widoczny, w ogole mi sie nie podoba, zle umiejscowiony. 3/10

2) Napis mi sie podoba .. i tyle. Od tego zacznijmy, ze Spiderman nie jest niebieski .. moze i malo istotne, ale jakos lubie zachowanie oryginalu. Nie potrafisz odpowiednio dobrac kolorow? Poza tym sama postac slabo widac, trzeba sie niezle przyjrzec. Tlo .. jakie tlo, tu nie ma tla... 2/10

3) Tu najbardziej podoba mi sie napis .. ktory i tak jest slabo widoczny. O czym to swiadczy? Ani troche mi sie praca nie podoba. Oko? Ile sie przy tym napracowales? Rozmyles troche przestrzen wokolo .. i tyle ... marne to. 1,5/10

4) Ekhem .. co to kurde jest? Walnales na sile efektow, brushy .. Napis? Do niczego.. Pierwsza litera niezla, a reszta? Arial?

jrs 
User

Wysłany: 2007-02-06, 22:10   

hmm.. dzieki za szeroka opinie ;) ...

mozliwe, ze te "szare kawalki" sa przez to ze uzywasz monitora CRT a ja LCD co daje inne barwy/odcienie... zapewne tez nie widzisz wielu szczegolow ktore sa wazne dla tych prac ;)
orginal tej pracki ze spidermanem

Kamui 
User

Wysłany: 2007-02-06, 22:14   

Uzywam LCD ;)

Co do szczegolow .. uwierz mi na slowo, mam naprawde dobre oko. Ale napisalem co myslalem, to tylko moja opinia. I tutaj moja prosba..
Nie komentujcie prosze moich opinii, nie polemizujcie .. bo pisze to po to, by Wam pomoc. Jesli sie z tym nie zgadzacie to zostawcie to dla siebie lub PW ;)

Pozdrawiam

jrs 
User

Wysłany: 2007-02-06, 22:17   

hmm.. chcialem tylko zwrocic uwage ;) .. uwagi jak najbardziej przyjmuje i nic do nich nie mam ale to co uwazam za niesluszne to nie zostawie tego od tak ;p.. [chodzi o tego spiderka ;p]... racja.. jak cos to takze zapraszam na pw ;)
pzdr.

sylwu$ 
J.Administrator

Wysłany: 2007-02-07, 08:20   

Z tych dwoch nowych. W pierwszej miales dobry pomysl, gorzej z wykonaniem, twarzy nie widac, i pewnie byl taki zamiar, ale za malo to "krwiste" a taki miales chyba zamiar:>
Druga, wykonanie dobre, ale nic tym nie przekazujesz...

Odpowiedz do tematu