Hmm, niezle mu pomagacie .. takie krotkie komentarze w niczym nie pomagaja ... a chyba o to tu chodzi, czyz nie?
Od razu uprzedzam, oceniam surowo...
1) Nie podoba mi sie, zle dobrane efekty. Co to w ogole przedstawia? W co wali ten koles? Nawet sygnatury powinny miec jako taki sens, a nie sa robione na sile. Napis slabo widoczny, w ogole mi sie nie podoba, zle umiejscowiony. 3/10
2) Napis mi sie podoba .. i tyle. Od tego zacznijmy, ze Spiderman nie jest niebieski .. moze i malo istotne, ale jakos lubie zachowanie oryginalu. Nie potrafisz odpowiednio dobrac kolorow? Poza tym sama postac slabo widac, trzeba sie niezle przyjrzec. Tlo .. jakie tlo, tu nie ma tla... 2/10
3) Tu najbardziej podoba mi sie napis .. ktory i tak jest slabo widoczny. O czym to swiadczy? Ani troche mi sie praca nie podoba. Oko? Ile sie przy tym napracowales? Rozmyles troche przestrzen wokolo .. i tyle ... marne to. 1,5/10
4) Ekhem .. co to kurde jest? Walnales na sile efektow, brushy .. Napis? Do niczego.. Pierwsza litera niezla, a reszta? Arial?
mozliwe, ze te "szare kawalki" sa przez to ze uzywasz monitora CRT a ja LCD co daje inne barwy/odcienie... zapewne tez nie widzisz wielu szczegolow ktore sa wazne dla tych prac
orginal tej pracki ze spidermanem
Co do szczegolow .. uwierz mi na slowo, mam naprawde dobre oko. Ale napisalem co myslalem, to tylko moja opinia. I tutaj moja prosba..
Nie komentujcie prosze moich opinii, nie polemizujcie .. bo pisze to po to, by Wam pomoc. Jesli sie z tym nie zgadzacie to zostawcie to dla siebie lub PW
hmm.. chcialem tylko zwrocic uwage .. uwagi jak najbardziej przyjmuje i nic do nich nie mam ale to co uwazam za niesluszne to nie zostawie tego od tak ;p.. [chodzi o tego spiderka ;p]... racja.. jak cos to takze zapraszam na pw
pzdr.
Z tych dwoch nowych. W pierwszej miales dobry pomysl, gorzej z wykonaniem, twarzy nie widac, i pewnie byl taki zamiar, ale za malo to "krwiste" a taki miales chyba zamiar:>
Druga, wykonanie dobre, ale nic tym nie przekazujesz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum