Na poczatku tylko wyraze swoj bol towarzyszacy temu, ze nick "MalineQ" jest zajety, a osoba go posiadajaca chyba nie jest aktywna od dluzszego czasu ;P.
Dosc trucia. Prosze o zjebe:
Aha. Wiem, ze pewnie napisy ssa, wiec prosze o rady. Druga sprawa - w tej drugiej chaos jest zamierzony, lubie takie prace ;].
elo
w pierwszej pracy jak dla mnie to smudge zlewa sie z twarza i dlonia przez co nie mozna odroznic gdzie konczy sie twarz oraz dlon - poprostu zle dobrany brush
a jesli chodzi i druga to racja - chaos niesamowity ja widze tylko glowe goscia a reszta to dodatki... ale ogolnie ciekawa kompozycja
tak ma narginesie - "rockman" nie pisze sie przypadkiem razem ?
_________________ 'co nie wypijesz to wypocisz, co Cie nie zabije to Cie wzmocni
Dzieki za jakies odpowiedzi ;]. "Rock Man" specjalnie napisalem oddzielnie. W dodatku nie mialem pomyslu na kolor i kroj czcionki .
Cztery lata zajmuje sie grafika. Troche Flash, troche Photoshop, stykalem sie tez z Corelem, Gimpem i kilkoma programami 3D. Staram sie caly czas poznawac nowe techniki i wyrobic swoj wlasny "stajl" ;].
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum