Poprzedni temat «» Następny temat
MalineQ_
Autor Wiadomość
MalineQ_ 
User

Wysłany: 2009-12-14, 21:16   MalineQ_

Na poczatku tylko wyraze swoj bol towarzyszacy temu, ze nick "MalineQ" jest zajety, a osoba go posiadajaca chyba nie jest aktywna od dluzszego czasu ;P.

Dosc trucia. Prosze o zjebe:

Aha. Wiem, ze pewnie napisy ssa, wiec prosze o rady. Druga sprawa - w tej drugiej chaos jest zamierzony, lubie takie prace ;].

Mentos 
User

Wysłany: 2009-12-15, 11:30   

elo :)
w pierwszej pracy jak dla mnie to smudge zlewa sie z twarza i dlonia przez co nie mozna odroznic gdzie konczy sie twarz oraz dlon - poprostu zle dobrany brush
a jesli chodzi i druga to racja - chaos niesamowity :P ja widze tylko glowe goscia a reszta to dodatki... ale ogolnie ciekawa kompozycja :)
tak ma narginesie - "rockman" nie pisze sie przypadkiem razem ?

IceFresh 
User

Wysłany: 2009-12-15, 15:23   

A mnie sie ta 2ga podoba. Oprocz napisu oczywiscie;p Ale ogolnie praca fajna, kolorystycznie OK i kompozycja super;p

P.S Ile juz w grafice siedzisz?

MalineQ_ 
User

Wysłany: 2009-12-15, 18:04   

Dzieki za jakies odpowiedzi ;]. "Rock Man" specjalnie napisalem oddzielnie. W dodatku nie mialem pomyslu na kolor i kroj czcionki :/ .

Cztery lata zajmuje sie grafika. Troche Flash, troche Photoshop, stykalem sie tez z Corelem, Gimpem i kilkoma programami 3D. Staram sie caly czas poznawac nowe techniki i wyrobic swoj wlasny "stajl" ;].

IceFresh 
User

Wysłany: 2009-12-15, 22:19   

Widac, ze nie poczatkujacy ale jak na 4 lata to troszke slabo :P Ale rozumiem, ze caly czas nie siedzisz w sygnach wiec jest to jakies wytlumaczenie;p

Madz!a
User

Wysłany: 2010-08-04, 17:37   

Na pierwszej pracy nie potrzebnie pedzlem przejechales po palcach, teraz slabiutko to wyglada; )

Odpowiedz do tematu