Gwozdziu! jest naprawde super. Podoba mi sie. Moze bym tylko dobral inne kolorki.
ale tak ogolnie jest w deche.
Mam ochote na sygne z tym renderem. Moze cos dzisiaj szkrobne.
A jesli chodzi o stare sygny. To moze zapomnijmy o nich. A otworzmy nowy dzial i zacznijmy cos nowego w starym stylu ^_^
1. Jakie kolorki proponujesz ?
2. Mi tez sie bardzo podoba nie wiem czemu im nie, ale podejrzewam ze jak ty dales takiego komenta inni tez dadza...
3. Super! Bardzo fajnie bedzie zobaczyc podstawe swojej pracki w pracy mistrz
4. Stare sygny, taki mam zamiar ('',)
[ Dodano: 2008-01-04, 19:19 ]
Alexi napisał/a:
Gwozdziu rzadzi ^^ na prawde przyjemna sygna, wersja zielona to moj faworyt
Dzieki Alexi ale wydaje mi sie ze zielona jest troche gorsza ;p
a do mnie ta sygna nie przemawia... jakas niby pelna ale pusta.
Matty napisał/a:
2. Mi tez sie bardzo podoba nie wiem czemu im nie, ale podejrzewam ze jak ty dales takiego komenta inni tez dadza...
myslisz ze my jestesmy tak pusci i nasladujemy 2-3 osoby na tym forum
Nie, sorry jezeli cie to urazilo. Jak bylem na poprzednim forum, to tak bylo. Najlepsza osoba sie wypowiedziala i potem wszyscy jak ona. Ciesze sie ze tu tak nie jest. A co do ocen, kazdy ma prawo do wlasnej
Fuji napisał/a:
A troszke trudno wyczuc kolor nie robiac przy pliku PSD.
Pokombinuj moze cos wyjdzie ciekawszego.
Jeszcze raz gratki za Gwozdzia ^^
Owszem, po twoim poscie usiadlem i troche sie pobawilem. Co ty na to? :
ostatnia nie najgorsza, z wersji kolorystyczny 1 albo 8
tlo srednio ciekawe, swiatlo po zlej stronie, swietliki wokol reki za gesto, napis taki sobie, ale w fajnym miejscu dales
Dzieki za komentarze, wysylam 8 do Fuji, na konkurs
Pozdro.
jak sie daje na konkursy to ise nei publikuje swoich prac pod swoim imieniem przed roztrzygnieciem... aby glosowanie bylo bezstronne. bo np ktos bardizej lubi ciebie i chociaz twoja praca jest lipnato zaglosuje na ciebie bo cie lubi a innych nie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum