Poprzedni temat «» Następny temat
Moje sygny;]
Autor Wiadomość
OttoIII 
User

Wysłany: 2009-12-30, 14:44   Moje sygny;]

Na poczatku powiem jedno - to moje pierwsze (dokladnie pierwsza i druga:D) sygny w zyciu, wiec starajcie sie mnie potraktowac ulgowo;]

wiem, wiem - napisy sa do ****, ale do nich sie nie przykladalem - ok nie umiem ich ;p wyobrazcie sobie, ze ich nie ma.
tak btw to moze ma ktos jakies tuty do nich, albo po prostu jakies dobre rady?

IceFresh 
User

Wysłany: 2009-12-30, 20:35   

Monotonne - to po pierwsze. Widac, ze smudge ladnie opanowane, az sie nie chce wierzyc ze pierwsze prace. Poza smudge nic tutaj nie ma wiec na tym konczy sie moja ocena.

Co do napisow - tutkow jako takich nie widzialem. Staraj sie uzywac Clipping Masek, trybow mieszania no i to chyba tyle;] Aaa jeszcze wazna sprawa - proste czcionki ;]

OttoIII 
User

Wysłany: 2009-12-31, 17:13   

Monotonne, bo zrobilem jedna sygne (ta 2 byla pierwsza) i potem po prostu bawilem sie roznymi filtrami i efekcie powstala ta czarno-biala;) Przeczytalem na razie 3 tuty, wszystkie byly o smudge, wiec na razie nic wiecej nie umiem, ale staram sie regularnie uczyc.

A co do napisow to nie zrozumialem ani slowa, ale postaram sie odszukac "Clipping Masek" i sie nimi pobawie, moze cos rozklimie;P Proste czcionki to masz na mysli, ze nie wyszukane, czy ze bez kursywy?;D

kazuya12 
Moderator
Rise Against.

Wysłany: 2009-12-31, 17:21   

Zapisuj wszystkie prace w lepszej jakosci, bo afekty .jpg potrafia zepsuc nawet najladniejszy art. :)

Nie podpisuj sygnaturek swoim nickiem, smierdzi to stechlizna i tandeta. Co by tu jeszcze... Opanowales smudge, wez sie teraz za kolory i ramki naucz sie wstawiac. :)

OttoIII 
User

Wysłany: 2009-12-31, 17:48   

Lece do nauki, jak cos do wkrotce dam wiecej... Moze masz racje, nawet te moje byly wg. mnie duzo lepsze, bez napisu.

[ Dodano: 2010-01-03, 16:28 ]
Oto 3 kolejny moje sygny. Zasady takie, jak wczesniej - nie krytykujemy, tylko udajemy, ze sa fajne?

pzdr Ott

[ Dodano: 2010-01-04, 19:46 ]

jeszcze jedna

Madz!a
User

Wysłany: 2010-08-04, 17:36   

2 Praca ladniej wyglada.

Odpowiedz do tematu