Poprzedni temat «» Następny temat
Moje sygny
Autor Wiadomość
Anabol
User

Wysłany: 2010-02-22, 22:22   Moje sygny

Biegam po roznych forach, aby nabierac doswiadczenie itp. Mam nadzieje, ze i tutaj sie nie zawiode. Podpowiedzcie mi co moge zmienic, ew. cos dodac. :)
Moje prace sa marne, wiem.. Ale dopiero zaczynam i ciagle sie ucze.

Z gory THX. ;)

recelo
User

Wysłany: 2010-03-07, 19:42   

Wiec w 1 pracy troche napis nie pasuje (kolor), w 2 napis troche nie widoczny a poza tym jest OK. W pracy 3 wszystko bylo by dobrze gdyby nie to szare tlo... :/ A pracom 4 i 5 nie mam nic do zarzucenia :)

crystaL 
User

Szmal: 5000g4u
Wysłany: 2010-03-13, 22:05   

Slabo, zakladam ze jestes poczatkujacym, tak wiec na razie nie ma co oceniac po prostu cwicz i czytaj tuty.

Napisy fatalne w ogole nie komponuja sie z caloscia. Sprobuj dawac proste, podstawowe czcionki, bawic sie wielkoscia i opacity. Ramki tez nie sa konieczne i raczej nie pasuja tutaj.

szybki 
Administrator

Szmal: 3g4u
Wysłany: 2010-03-14, 15:10   

Kroje pisma kompletnie nie pasuja, szczegolnie w 2 i ostatnim. Nie dawaj ciemnego koloru kroju pisma do ciemnego tla.

zona informatyka pokazujac mu zdjecie: "Kojarzysz czlowieka?", "No?", "O 16 odbierzesz go z przedszkola"

freestock.pl
User

Wysłany: 2010-04-18, 11:13   

dokladnie 4 i 5 sa ok. No moze czcionka w 4 malo czytelna i jakas taka hmm kosmiczna.

WilkuNSX
User

Wysłany: 2010-05-05, 18:31   

Prace ogolem fajne .
Moje uwagi :
1. Napis sie gubi
3. Napis kompletnie nie pasuje do pilkarza .

To byloby na tyle . :)

mako 
User

Wysłany: 2010-05-17, 17:51   

W pierwszej sygnaturze Snowboarder nie podoba mi sie to swiatlo na srodku za jasne takie evil tlo tam jakies jest ale wtopienia za duzego nie ma, ja dalbym ramke czarna bo biala taka jasna (nie lubie jasnych rzeczy) i napis umieszczaj tak jakos blizej rendera a nie w rogach sygnatury bo to brzydko wyglada sam sie jeszcze ucze.
W drugiej sygnaturze widze render Adama Ostrowskiego D: te 2 powtorzenia rendera na mniejszym kryciu daj i jakas teksture (probuje cos wymyslic by lekko wtopic). Napis slaby i lekko widoczny. Jak juz mowilem napis umieszczaj bardziej przy renderze. Znow ramka jasna sie wyroznia to jest okropne.
W trzeciej sygnaturze widze juz powoli jakies postepy, wydaje mi sie ze jakies tekstury dales oraz chyba c4d takie z sroda na boki jak tutaj http://img80.imageshack.us/i/tresten7.png/, render powieliles (zduplikowales) i posmuzyles i to posmuzenie powieliles i dales jakis tryb warstwy i uzyskales ten efekt zielonego, kropki czarne to chyba czesc tekstury lub brushe ramka czarna good, mogles tylko zamienic te kolorowe po prawej stronie kreski na kolor taki jak maja wszystkie.
W czwartej sygnaturze od razu wpadla mi do oka ochydna ramka (wedlug mnie) nie cierpie kolorowych ramek, denerwuje mnie to szczerze, widze zaczynasz uzywac c4d (ja uzywam tylko tekstur :) ), powiedz mi ten pilkarz to jakis duch ze zanika na dole pod renderem ? o.O, napis mi sie nie podoba w hulku byl inny klimat i tamten pasowal a ten nie.
W piatej sygnaturze, widze najlepszej by nie sknocic dales W&B nie cierpie czarno-bialych kolorow :) ale u ciebie to chyba +, render utrzymal dobre wymiary i fajne tekstury, szkoda ze biala ramka ale no coz moze byc, twoj najlepszy napis 8) widze lekkie wtopienie, chociaz render lepiej wyglada. Ocenka lezy na 5/10 ucz sie dalej :>

Monumental
User

Wysłany: 2010-06-06, 14:34   

1.ogolnie mi sie nie podoba
5. zbyt slaby napis

Madz!a
User

Wysłany: 2010-08-04, 17:26   

W drugiej pracy wgl napisu nie widac.
W trzeciej pracy juz mogles zrobic cale zielone tlo ;)

Odpowiedz do tematu