im4g3 swietna masz krytyke duzo duzo mazna z niej wyciagnoc, odrazu chce pracowac sie dalej po przeczytaniu tak wyczerpujacej oceny i bardzo przydatnych uwag, kazdy poaczatkujacy po przeczytaniu twoich wypocin napewno odczuje pewien niesmak i zniechecenie a wszystko dzieki tobie :X
najlepsz jest 2. Pierwsza mi sie nie podoba. maloefektowne tlo i fatalnynapis. tak jak w sygnie numer 3... 2 podoba mi sie chyba tylko dlategpo ze kolory stonowane
mialem wyrazic czy mi sie podobaja czy nie ... wiec wyrazilem ... ale zebys sie nie czepial:
napis mi sie wogole nie podoba ... jakis takiz a gruby jak na ta animowana dziewczyne
dwa: z poczatku wydaje sie ze to poprostu obraz z photophiletr czy jak to sie psize. po dopatrzeniu sie zauwazam tam render i cos ... ale nie wiem co - ta jest najlepsza ze wszystkich 3
trzy: brzydkie kolory, ta dziewczyna wyglada jakby ja ktos pobiul (czerwone 'cienie' pod oczami) ogolnie jak dla mnei korystyka zla ...
Ok teraz musi byc dobrze Od rana siedzialem nad tym. Nie ukrywam, ze pomogl mi pewien tutek.
I jak sie podoba? Dalej mam problemy z textem moze dacie rade co byscie wstawili do tej sygnaturki a moze text by tylko ja popsul?
Ps. Winamp juz zapodaje.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum