pracki ladne i moge sie tylko przyczepic do 3 napis sie zlewa i takie dziwne efekty pokrywaja ta pania wraz z cala sygna. nie podobaja mi sie one. Reszta jest super
Wszystkie prace srednie, najbardziej podoba mi sie pierwsza praca. Co do reszty jakos nie zabardzo przypadla mi do gustu. Slabe napisy. Ostatnia praca to totalna porazka. cwicz dalej.
W pierwszej i drugiej pracy za malo sie dzieje po bokach.W trzeciej laska jest troche zbyt niewyrazna. Czwarta definitywniwe najgorsza, jedynie ramka i podpis sie mi w niej podobaja.
Piata mi sie najbardziej podoba, tylko pies jest znowu niewyrazny. Nie powinienes zaslaniac obiektow pierwszoplanowych innymi widocznymi warstwami.
Praca pierwsza jest wporzo, tylko z tym swiatlem mogles troche pokombinowac, (i moze czionka inna). W 2giej wycioles twarz ? Troche glupio wyglada
Bardzo ladnie : )
1. 4+/6
2. 4/6
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum