Oto moja troche duza galeria.Prace i techniki sa rozne bo lubie eksperymentowac.Na niektorych pracach znajdziecie nicki bo kilka z nich zostalo zrobione na zamowienia.
mam jeszcze kilka ktore zostaly wykonane na bitwy.To narazie tyle ale nie dlugo nastepna dawka moich sygnatur.
na kazda moja walke oddalem prace.
Jak ci nie wchodza sygny to wejc w http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Dawidinho i wejc w zakladke sig tam jest cala moja galeria + 1 taka duza praca z bajki naruto.Nudzilo mi sie i se taki obrazek zrobilem
mam ocenic to co jest w telewizorze czy sam telewizor? jak telewizor to 2/10 z ato ze ci sie chcialo szukac i wyciac srodek zeby wstawic swoj. jak mam oceniac srodek to 3/10 za ladne wzucenie wszystkeigo na siebie jak mam ocenic calosc to 2,5/10
Pierwszych dwoch mi nie wyswietla ;/, jesli mam oceniac ten telewizor, to straszny niewypal, nawet Ci sie nie chcialo wyciac dookola. Sam "ekran" tez kiepski.
Szybka praca-szybka ocena 2/10 , postaraj sie bardziej.
pozdrawiam
TymCZA
nie kombinuj zaduzo z tymi telewizorami tylko na poczatku rob proste tagi i czytaj tuty bo jak cesz robic dobre tagi musisz od tego zaczac zeby sie nauczyc ^^:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum