Druga praca mi sie podoba.
W pierwszej zbyt razace tlo. Odwraca uwage i ciezko sie skupic nad modelem. Troche Jelec (to zlotawe) wydaje sie zbyt plaskie. A rekojesc wyglada jakby byla zrobiona z nakrycia do mikrofonu.
Ale jak na pierwsze prace to jest dobrze. Ofc. czekam na wiecej.
W pierwszej zbyt razace tlo. Odwraca uwage i ciezko sie skupic nad modelem.
Oceniaj model i teksture bo tlo raczej nie odwraca uwagi ^^
Czesc Kira.
Co do modelu to ostrze fajne, ale przy rekojesci za cienkie.
Te zolte cos (nie wiem jak to nazwac... ) dziwnie ulozone.
Rekojesc calkowicie dziwna, uzywaj jakis refek miecza ogladaj zdjecia to pomoze ci w wymodelowaniu lepszego mieczyka. Co do materialow na caly miecz daj teksture. Co do drugie pracy, jest fajna,dobrze ze przerabiasz tutoriale z deviantarta
Ja wiem, ale VRaya jest najfajniej sobie przyswoic, bo najlepiej wyglada Zreszta widzisz, mieczyk byl prawdopodobnie we VRayu robiony, bo tam artefakty widac i cien taki typowy
cien typowy? mi ten mieczyk wyglada bardziej na standardowe swiatlo maxa a jak nie to to pewnie mental, bo taka jakosc cienia (brak szumu) to nie idzie w Vrayu ustawic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum