Wysłany: 2009-02-26, 21:51
Jak na pierwsza pracke - calkiem najs Malo osob na poczatku stosuje materialy, ty zastosowales - tu plus Troche moze ta mniejsza koncowka napisu w pewnych miejscach malo widoczna na czarnym tle, przydalby sie tez wiekszy render, ale calosc jak na pierwsza scene fajne (nawet zostal zaimplementowany cien)
super wyszlo co do tekstury to poszukaj na necie o modyfikatorze UVW map, pozwolil by ci on lepiej dopasowac teksture i przede wszystkim zrobic zeby na podlozu niebyla tak rozciagnieta, a na malych literach tak skurczona
Jeszcze takie moje pytanie, czy nie uzyles aby czasem tu jakiegos zaawansowanego renderera? bo niby wszystko wyglada na podstawowy, ale ten cien pod litera S wyglada jakby Mental.
Wysłany: 2009-03-08, 23:05
jak na moje oko, to modele jakies slabe. Czym jest to cos po lewej? To po prawej to stolik? Rozumiem, ze to dopiero wprawka. Brakuje wielu szczegolow i dopasowania materialow. Pracuj, bo warto
Ocen moja [URL=http://www.graphic4u.eu/topics5/galeria-anarchistyczna-vt6107,15.htm#63424]NAJNOWSZ
trzeba bylo dac wiekszy render i z bardziej sensownego kata kamere. Wyglada na to ze dobrze ustawiles sam renderer, ale o reszcie ciezko jest cos powiedziec, bo nic nie widac.
Wysłany: 2009-03-09, 14:14
ozonex napisał/a:
trzeba bylo dac wiekszy render i z bardziej sensownego kata kamere. Wyglada na to ze dobrze ustawiles sam renderer, ale o reszcie ciezko jest cos powiedziec, bo nic nie widac.
racja, co to kamienie ?
Cytat:
2Fat2Fly : Chociaz abstract potrafi bardziej wyrazic twoje przeslanie niz oswietlony stock z postacia z anime ;d.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum