Świetne Najlepszy ten fotel z ławą, chyba we VRayu robione? Fajnie oświetlone w każdym razie Reszta też niezła, ale ten pierwszy render w porównaniu do innych najgorszy ;] Dawaj więcej renderów, dobrze Ci to idzie
hoho, widzę że jednak znacznie więcej zrobiłeś tych prac
Wisienki jak dla mnie za słaby specular mają a i literki mogłeś potraktować jakimś meshsmooth'em
hmm, miałem ci jeszcze pokazać jak Vraya ustawić, więc może niedługo się zgłoś do mnie
Twoja praca to czysty przyklad tego co daje dobre oswietlenie i materialy, jak juz powiedzial kolas. Moim zdaniem to krzeselko trzyma sie na za cenkich nogach. Zrob teraz jakies trudniejsze modele bo podstawy renderingu opanowales.
Mozesz teraz zrobic np. wazon z kwiatkami na polke
Pozdrawiam, dzieki Tobie sam wracam do 3d, bedziesz mial konkurencje mam nadzieje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum