Ciekawe i bardzo ladnie wykonczone. Druga to oczywiscie motyw z matrixa.
Pierwsza nie zostawia komentarza. Zastanawia mnie w jakim programie modelujesz.
Chetnie zobaczylbym wiecej pracek, bo po 1wszej mam wrazenie ze siedzisz juz w tym jakis czas.
Tak masz racje w tym programie tez robie modele, ale nie za duzo czasu poswiecam na ten program, bardziej interesuje mnie Adobe Photoshop 7.0
A co do tych modeli to jest to program POV-Ray 3.7
Mozesz szukac, i tak nie znajdziesz bo prace wykonalem sam Co prawda z mala pomoca tutoriala, to jest oczywiste, bo to nie jest takie latwe zrobic, ale tutorial mial na celu zupelnie inny przedmiot, ktory mial byc skompresowany i zmodyfikowany do 3d oraz byl takze inny obrazek i nie ten sam styl.
Prosze takze o komentarz ktora praca jest lepsza, jezeli oczywiscie sie podoba
co do tych liter - to jest jawny rip i niewazne co zrobisz to juz tu polegles. Probowalem nawet zobaczyc to z tej storny ze moze modele bylo do pobrania czy cos i pokolorowales je wg. tutoriala ale nie, nic takiego nie bylo wiec musiales zywcem sciagnac efekt koncowy
Co za koles, ewidenty rip i sie tak wypierac o boze. Az sie gotuje czytajac twoje posty. Blagam aby wkroczyl administrator i Shinsou dostal bana lub ostrzezenia. Jestes tak ironiczny i klamliwy ze az ciezko sie znizyc do Twojego poziomu. Nie chce kogos kto nie umie sie przyznac do bledu znac. Pozdro.
No dziwne, a co bys powiedzial jak bym ci oznajmil, ze twoj podpis jest skopiowany z tutoriala mimo, ze ty go zrobilem, tez bys sie tak wkurzyl, ale uwierz ciesz sie, ze mi tego prosto w oczy nie powiesz.
Podpis wzialem od admina to prawda, moge go zmienic, a ja mam dowod, tez mam plik psd. Tak w ogole to tez nie jest to dowod bo mozna go wkleic i zapisac. Ale koniec tematu moim zdaniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum