Poprzedni temat «» Następny temat
[Teczka 3D]::World of Poly's [KolaS]
Autor Wiadomość
kolas 
User

Wysłany: 2008-06-09, 22:12   [Teczka 3D]::World of Poly's [KolaS]

brY !
Dziwne jest to, ze wczesniej nie bylo takiego dzialu na tym forum. Ale juz jest, takze moge Wam pokazac niedawno robione rendery, z nowego projektu w 3D. Bedzie to vizka sypialni. To na razie taki WiP okolo 1o%, ale wrzucam od razu rendery, zeby wysluchac Waszych pomyslow i rozkrecic ten dzial grafiki.
Rendery sa poukladane chronologicznie.

ZooM

Commentz ? D:

sylwu$ 
J.Administrator

Wysłany: 2008-06-09, 22:20   

Dla mnie bomba xD Tym bardziej, ze nie siedze w 3D xD.

ozonex 
User

Wysłany: 2008-06-10, 15:16   

spoko model, tylko dopasuj ta sciane do tego mebelka, i popraw teksture podlogi, ale to pewnie wiesz :P

kolas 
User

Wysłany: 2008-06-10, 15:24   

Wiem, bo mi pisales na GG, jak zwykle :D Takze ja wiem, co mam tutaj jeszcze poprawic ;) A i $ylvinho - thx za comm :D

tlen 
User

Wysłany: 2008-06-12, 15:21   

Pierwsza praca najlepsza. To wyglada prawie jak zdjecie! :D Szkoda ze na swiecie jest tak malo swietnych grafikow... Za prace 10/10
PS. My sie chyba znamy z jednego forum komputerowego? POLAND jestem :P

porrr13
User

Wysłany: 2008-06-12, 15:54   

w czym robione i skad sie nauczyules ?

kolas 
User

Wysłany: 2008-06-13, 10:31   

Tlen - znam z Info-PC.org xD brY :P Co do "pierwszej pracki" - to tylko render z WiP'u jest, ale cieszeu sieu, ze tak dobrze oceniasz ;) A co do grafikow, to ja swietny ni ejestem jednak xD
porrr13 - w 3DSMaxie, nauczylem sie sam. A, moze kilka tutoriali z tutorialized.com bylo. Ale to ze 1o max. :P

porrr13
User

Wysłany: 2008-06-19, 21:34   

Naucz mnie :D !! !!!!

kolas 
User

Wysłany: 2009-02-28, 16:38   

Podalem Ci stronke w poprzednim poscie, stamtad sie ucz :P Bo jest bardzo dobrze napisana wiekszosc tutow.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Update.
Tamten WiP poszedl w niepamiec, nie mam pliku .max do niego, poza tym nie bylo czasu sie nim zajmowac :P Tu wrzucam kilka testowych renderow z rodzaju Clay Models (w renderingu VRay). Dzieki dla Ozona za pomoc w ustawieniach oswietlenia i renderingu :P

Smok uzyty w renderze czwartym pobrany [url=http://www.cgarena.com/freestuff/meshes/meshes.html]ST

Matty 
User
Inny

Wysłany: 2009-02-28, 16:50   

Hmmm nie chce mi sie powiekszyc, ale wyglada niesamowicie. Te cienie i swiatlo. Ten material tez sam robiles?

kolas 
User

Wysłany: 2009-07-23, 12:53   

Matty napisał/a:
Hmmm nie chce mi sie powiekszyc, ale wyglada niesamowicie. Te cienie i swiatlo. Ten material tez sam robiles?

Material standardowy, tylko to oswietlenie tak dziala na obiekty ;]

Dziwne ze tego tu nie wrzucalem. Na DevArcie wisi od 17 Stycznia... Takie cwiczenie to bylo :P
A, juz wiem - prawdopodobnie na Shoutboksie bylo, ale w galerii nie, to wrzucam coby odswiezyc ;]

Badbanan14 
User
Wychowany na bledach

Wysłany: 2009-07-23, 23:17   

mam drobne zastrzezenia co do materialu- za bardzo sie lsni, model bez zarzutu.

aXE 
User
Cre4tive

Wysłany: 2009-08-21, 09:59   

Wszystkie pracki zaje :D Ale te ostatnie kule lepiej wygladaja w pomniejszeniu :) W powiekszeniu wyglada dziwnie, straszna pixeloza w tym bialym oswietleniu i odbiciach innych kul ;)

Odpowiedz do tematu