Wysłany: 2008-06-09, 22:12 [Teczka 3D]::World of Poly's [KolaS]
brY !
Dziwne jest to, ze wczesniej nie bylo takiego dzialu na tym forum. Ale juz jest, takze moge Wam pokazac niedawno robione rendery, z nowego projektu w 3D. Bedzie to vizka sypialni. To na razie taki WiP okolo 1o%, ale wrzucam od razu rendery, zeby wysluchac Waszych pomyslow i rozkrecic ten dzial grafiki.
Rendery sa poukladane chronologicznie.
ZooM
Pierwsza praca najlepsza. To wyglada prawie jak zdjecie! Szkoda ze na swiecie jest tak malo swietnych grafikow... Za prace 10/10
PS. My sie chyba znamy z jednego forum komputerowego? POLAND jestem
Tlen - znam z Info-PC.org xD brY Co do "pierwszej pracki" - to tylko render z WiP'u jest, ale cieszeu sieu, ze tak dobrze oceniasz A co do grafikow, to ja swietny ni ejestem jednak xD
porrr13 - w 3DSMaxie, nauczylem sie sam. A, moze kilka tutoriali z tutorialized.com bylo. Ale to ze 1o max.
Podalem Ci stronke w poprzednim poscie, stamtad sie ucz Bo jest bardzo dobrze napisana wiekszosc tutow.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Update.
Tamten WiP poszedl w niepamiec, nie mam pliku .max do niego, poza tym nie bylo czasu sie nim zajmowac Tu wrzucam kilka testowych renderow z rodzaju Clay Models (w renderingu VRay). Dzieki dla Ozona za pomoc w ustawieniach oswietlenia i renderingu
Smok uzyty w renderze czwartym pobrany [url=http://www.cgarena.com/freestuff/meshes/meshes.html]ST
Hmmm nie chce mi sie powiekszyc, ale wyglada niesamowicie. Te cienie i swiatlo. Ten material tez sam robiles?
Material standardowy, tylko to oswietlenie tak dziala na obiekty ;]
Dziwne ze tego tu nie wrzucalem. Na DevArcie wisi od 17 Stycznia... Takie cwiczenie to bylo
A, juz wiem - prawdopodobnie na Shoutboksie bylo, ale w galerii nie, to wrzucam coby odswiezyc ;]
Wszystkie pracki zaje Ale te ostatnie kule lepiej wygladaja w pomniejszeniu W powiekszeniu wyglada dziwnie, straszna pixeloza w tym bialym oswietleniu i odbiciach innych kul
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum