Razi mnie tylko jedno... Czemu prace z PS'a (Vexel) wstawiasz w dziale Vector?
Kolejna rzecz, piszesz, ze stworzyles tego "vector'a" z mysla o nadruku na koszulke ... pomyslales o tym, ze bedziesz musial raz jeszcze wykonac pracke w illu, albo corel'u, bo jak powiekszysz vexla to wyjda ci ladne pixelki?
Podsumowujac - PS nie sluzy do tworzenia vectorow, tylko do tworzenia vexli (pixel + vector), do vectorkow sluzy miedzy innymi Illustrator i Corel ..
Nie jestem jakims magikiem vectorowym, ale podstawy wypada znac
_________________ "Pomnoz to przez nieskonczonosc, dodaj glebie wiecznosci, a otrzymasz probke tego, czym mowie" — Joe Black
Wysłany: 2010-04-20, 19:21
Miejscami przydalo by sie wiecej gradientow ale niema zle... postaraj sie moze zrobic cos bardziej skomplikowanego, moze jakies miasto, moze jakas reklama, moze jakas szczegolowa postac
Wiem ze na pewno nie tak malo pracy wlozyles w ten projekt lecz postaraj sie wlozyc jeszcze wiecej... chwyc kartke, dlugopis (olowek) naszkicuj cos (szukaj pomyslu) a potem przenies to na corela (czy tam ilustratora)
Nie znam sie na vectorach czy vexelach, ale prace maja swoj urok i to mnie przyciaga.
Najlepsza jest panda oraz jaszczurka. Gdybym nie widzial innych wektorow czy vexelow to bym uznal twoje prace za najlepsze Samochod mi sie nie podoba ale jaszczurka naprawde swietna. To ze kazda czesc ciala jest takim gradientem pomalowana ma swoj urok Moje prace pentoolem (jeszcze nie robilem tylko robie na probe i ich nie wstawiam) sa zalosne do tego tutaj, ale coz zrobic trzeba sie uczyc.
W czym robisz ? Takie pytanko mam ten kij pandy tez robiles ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum