Wysłany: 2009-04-10, 01:28 Teczka Vectorow Kolasa
Aloha ;D
Na rozkrecenie galerii pierwsza pracka skonczona przed chwila ;P Tak w formie i wymiarach tapetki. Chyba nawet troche pod Vexel podchodzi... No, ale nazwijmy to Vectorem. Calosc w PShopie CS3, pentool.
wlasnei sie wczoraj dziwilem co robisz po 2 w nocy na forum teraz widze P trzebabylo dac z 10 minut wczesniej to bym ocenil od razu.
a wiec. na prawde swietny vector, ladnie uprosciles wszystko, jednak widac co jest na obrazku. dobrze dobrane cienie i swiatlo. szkoda tylko ze tlo juz takie... proste ale coz. zaprasam do illustratora
Nie lubie jak ktos wektoryzuje, bo to tylko zzynanie pomyslow Ale Ksztalty ladnie wyszly, tylko jakos zlewaja sie ze soba No i cieniowanie mogloby byc lepsiejsze
Bonusik bez lineartu Sa w nim niedociagniecia - dlatego, ze caly projekt byl robiony z kreska, wiec takie zostaly bugi ;] Ale dla porownania tez wrzucam ;P
C&C ;D?
Bardzo mi sie praca podoba. Trzeba duzo wysilku wlozyc by to tak wygladalo, swiatla cienie itd. Mogles jeszcze dorobic swiatla i kola i bylo by cudnie Ale i tak wrzucilbym to na tapetke.
Wysłany: 2010-04-13, 19:47
Ramka nie bardzo pasuje, a wzor sam w sobie dosyc ciekawy chodz nie wyszedl bym w takich heh
Nie znam sie na tych waszych calych wektorach i nie wiem czy robie dobrze wypowiadajac sie w Twojej galleri ale sadze ze gdybys to obrobil troche bardziej w photoshopie w pewnych miejscach przyciemnil, texturami itp nadal troche ralistycznej powierzchni wygladalo by o niebo lepiej (ralistyczniej) chodz nie wiem jaki byl Twoj cel
Ogolem podoba mi sie ale widywalem lepsze prace, chodzby Twoja wczesniejsza
Co do samego projektu, to nie koniecznie nadal by sie do druku, chyba ze byl w cmyku 300dpi i takie tam. Do tego co napisal kazu, czasem naprawde warto posiedziec nad prezentacja projektu. Teraz widac ze jest sztucznie, moglbys sprobowac wpasowac ten design w np buta ktorego ktos ma na nodze, lub na wystawie w jakims pro sklepie. Wyglada zupelnie inaczej +5 do lansu xD
Wysłany: 2010-04-14, 18:55
Siema MlD :'D
Nie mam .psd tego bucika, bo zginal mi pewnego czasu po formacie, ale chetnie bym go wrzucil na czyjas noge, dla prezentacji.. Albo jakby mi go ktos uszyl, to bym sie nie obrazil xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum