v3 fajna ale w v1 lepszy poczatek buta ;d chodzi mi o to przy tej malej gwiazdce po prawej stronie w v2 i v3 jakos tak kanciascie ;p a i v1 jakies kolorki tak jakby pelniejsze ;d
Bardzo fajna sprawa. graficzki wektorowe sie bardzo przydaja. Wiem ze kiedys bylo spore zapotrzebowanie na zamiane prostych rysunkow w wektor wykorzystywanych np. jako loga do firm. Jesli sie to nie zmienilo to warto sie tym pobawic
Powiem Ci ze fajne masz pomysly xD Wez sie kiedys zmobilizuj i zrob jakis taki wiiekszy weeektorek fajnie by to wygladalo:D Ogolnie bardzo mi sie podoba i podziwiam ze walczysz z nowym programem
kolejne pracki z votw )
4. totalne dno, robione na bardzo szybko, dziwie sie az ze to tu umieszczam, no ale coz stalo sie
5. pracka z ktorej jestem na prawde zadowolony, poswiecilem na nia 2x czas, dlaczego? przy pierwszym podejsciu gdy byla skonczona w 75% wysiadl prad w mieszkaniu i nie mialem zapisanego niczego... no ale w koncu wyszlo
[ Dodano: 2009-03-24, 23:54 ]
6. zapomnialem jeszcze o logosie. wiem troche nie dopracowany, np. para, albo napis moglbym zmienic na "czekoladowy" ale juz nie mialem sily na to a termin gonil
Wielki szacunek dla ciebie za ta czaszke, jest bardzo ladna. Co do logo to ladne lecz jak mowisz moglbys dopracowac je jeszcze, co do napisu to nie mam zastrzezen, ladnie Ci on wyszedl. Pozdrawiam
1. Praca naprawde slaba jest. Kanciate ksztalty, kolory nie przyciagajace oka, cieniowanie nierealistyczne. Popelniles jeden dosyc spory blad. Na twarzy cieniowales gradientami, a na bluzie czy sweterku juz chcials zrobic to ksztaltammi xD
2. Napis wywal koniecznie! ^^ A co do pracki to nie powiem ze bardzo udana, tylko mam nadzieje ze nie bylo to wektoryzowanie stocka I troszke plaska na twarzy se wydaje ale i tak pro
3. Za duzo szczegolow jak na logotyp. Pixele Ci gdzieniegdzie wyszly I typografia lezy. A sama filizanka ladna, przestrzenne
Pozdro i zapraszam do mnie
3. Za duzo szczegolow jak na logotyp. Pixele Ci gdzieniegdzie wyszly I typografia lezy. A sama filizanka ladna, przestrzenne
Pozdro i zapraszam do mnie
Pierdzielisz, jak spojrzalem to mi sie pic zachcialo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum