Poprzedni temat «» Następny temat
Czolg VT Gallery
Autor Wiadomość
Czolg 
User

Wysłany: 2009-01-01, 04:50   Czolg VT Gallery

Jest to moj pierwszy vt robiony z czystej nudy... nie jest w pelni skonczony ale nie wiem czy warto konczyc tym bardziej ze mam w tym zerowe doswiadczenie praktyczne jak i teoretyczne. Nie chcialem zbytnio nacipciac na nim bo balem sie ze zniszcze to cudo... Wiec tuning jest minimalny

niestety pomniejszylo wiec trza bedzie kliknac xD

kolas 
User

Wysłany: 2009-01-01, 21:12   

Co wy sie tak pozno budzicie z tym VT, to byla moja pierwsza dzialalnosc, jaka zaczalem z grafika xD Ale srednio mi to wychodzilo :P Cos zes sie Czolgu srednio narobil tutaj D: Porownujac pracki najlepszych to nie bylo duzo roboty ;] Ale dobra, oceniam to co jest - kolor fajnie zmieniony, vinyle niezle, tylko przyczepie sie dwoch rzeczy: tego napisu na vinylu, bo niezbyt realistycznie wyglada (a w Virtual Tuningu to sie liczy) oraz tylnej felgi, bo jest splaszczona :P Wersje chromowane lepiej wygladaja od tej pierwszej.

Angelo
User
Fallen Star

Wysłany: 2009-01-03, 12:36   

nawet to drugie auto na boku zmienilo kolor ;D mi sie tylko kola i napis nie podobaja , reszta jak an poczatek jest nie zle ;p

Arti 
User

Wysłany: 2009-01-04, 16:52   

2gi (nei liczac pierwszego) wyglada najnaturalniej. W ostatnim podoba mi sie ostrosc kolorku. ;)

wolny 
User
Mroczny Rycerz

Wysłany: 2009-01-05, 14:18   

Ty robisz na takiej rozdzelczosci to VT ?? Bo jesli tak to praktycznie nic nie zrobisz na niej.

Czolg 
User

Wysłany: 2009-01-05, 22:09   

wiem wiem nastepna praca jest juz w 1024x768 poprostu jestem zielony w tym

Odpowiedz do tematu